Мъжът и жената със запалената кола бижутери! Дамата: Видях тип с качулка, страх ме е!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
11:46 / 09.12.2017
24143
Не зная защо запалиха колите ни, няма атака, не дължим пари на никого. От години имаме бизнес с бижута. Това каза собственичката на мерцедеса, от който е лумнал страховитият пожар в Пловдив, който унищожи 5 автомобила. Нейният съпруг Иван Стрехин работил в чужбина, но жената не уточни с какво се занимава. "Видях мъж с качулка на камерата, но не и лицето на подпалвача", каза тя. Жената категорично отрича някой да ги е заплашвал. 

После се появи и самият Стрехин. "Има си полицаи, които да разследват, не ме занимавайте с нищо, няма какво да кажа", заяви той и отказа да бъде сниман. Мъжът не пожела да коментира причината пожарът да тръгне от техния автомобил. Той се прибра вкъщи и изпрати съпругата си Невина Вангова да говори вместо него. 

"Не съм спала цяла нощ. Нямаме врагове, не сме лоши хора, не сме имали проблеми с полицията, каза тя. Страхувала се цяла нощ, гледайки как горят колите като факли. "Седях си с бебето, което е на 1 годинка и не смеех да изляза, за да не гръмне нещо. Съпругът ми беше вкъщи, събудих го", допълни тя. 36-годишният Стрехин ходел често в Италия при майка си и бизнесът му бил свързан с климатици, казаха техни познати за "24 часа".


Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (2)

Още по темата (4):
09.12.2017 Първо в Plovdiv24.bg: Ексклузивно видео запечата момента на палежа! Мъж с качулка приближава колите, после става страшно!
09.12.2017 Апокалиптични кадри! Кербала? Не, това се случи в Пловдив!
09.12.2017 Полицията проговори за екшъна в "Кършияка", лъскав джип е сред унищожените
коли
09.12.2017 Огнен ад в "Кършияка", унищожени са пет автомобила!
Още новини от Новини от Пловдив:
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).