ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Music of the ages стартира с концерт на три пловдивски групи
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:55 / 08.09.2020Коментари (0)2096
©
Фестивалът Music of the ages 2020 стартира на 16 септември в 18.30 часа на РИМСКИЯ СТАДИОН с концерт на пловдивските артисти Le' Push, Heptagram и Nameless Day Ritual .

Като комплимент към пловдивската публика, събитието ще бъде с ВХОД СВОБОДЕН!

Шоуто започва в 18.30 час и е прелюдия към следващите дни на фестивала, а именно – концертът на UDO на 18 септември 2020г. , петък, на Античен Театър и второто ексклузивно събитие концертът "Бах и Моцарт на 4 рояла" на 19 септември 2020 г (събота), отново на Античен театър.

В пловдивското трио Le' Push участва финалистът, звездата от "Гласът на България" – Иван Лазаров. Heptagram e формация, анонсирана като плод на въображението на музикалният ентусиаст и мултиинструменталист Даниел Иванов. Запознанството с работата им е силно препоръчителна за всеки ценител на съвременната българска музика. Nameless Day Ritual ще закрият вечерта. Те са едно от основите имена в пловдивската екстремна сцена, като най-силната им страна са именно изпълненията на живо! Тук сцената ще посрещне и една от големите дами на рока - Ася Кантранджиева.

Ето и график на концерта:

18.30 часа - Le' Push

19.30 часа – Heptagram

20.30 часа - Nameless Day Ritual

Рок звездите U.D.O. ще бъдат на АНТИЧНИЯ ТЕАТЪР на 18 септември 2020 г. В петъчната вечер, Пловдив отново ще събере метъл феновете от цяла България, защото немските музиканти и бенд лидера Udo Dirkschneider ще изнесат убийствен концерт.

Вратите се отварят в 18.30 часа, а самото шоу ще започне в 20.00 часа.

Античният театър ще приема зрители с намален капацитет, за да бъдат спазени световните противоепидемични изисквания и да се гарантира безопасността на фенове и артисти.

Шоуто на UDO в Пловдив ще продължи близо три часа! Това стана ясно от последната кореспонденция на групата с организаторите от Blue Hills Events!

"Искрено се надявам да ви видя в Пловдив" – казва Удо Диркшнайдер в специално обръщение към българската публика. Той не крие емоцията си и обещава бомбастична вечер, защото това ще е единственото шоу на групата заради пандемията от Covid-19! "Ще вложим цялата си енергия, която обикновено изразходваме за цяла година, но в случая ще е само в това единствено шоу" – продължава Удо!

Тези обещания още повече засилват очакването за един необикновен концерт на 18 септември 2020 г. в Античен Театър , Пловдив! И за да запази този момент завинаги, групата ще заснеме цялото шоу и ще го издаде на концертно DVD!

Впечатляващ по своя мащаб, съдържание и участници концерт "Бах и Моцарт на 4 рояла" ще зарадва и вдъхнови ценителите на класиката у нас на 19 септември от 19:00 ч на АНТИЧЕН ТЕАТЪР Пловдив.

Създател и идеолог на проекта е Маестро Байнов, който заплени българската публика със своите "Концерти на 8 рояла" миналата есен. Нов живот на музикалната ни сцена ще вдъхне предстоящия Концерт с 4 рояла и музиката на колосите Бах и Моцарт.

В желанието си да въвлекат ценителите в мистерията на музиката за 2, 3 и 4 рояла с на четири и осем ръце, организаторите създават един уникален проект, който ще предостави на публиката изключително рядката възможност да чуе интегрално всички концерти от Бах за 3 и 4 пиана, както и единствените от Моцарт за 2 и 3 пиана с оркестър! Своеобразен дебют за България, заслугата за който дължим на Маестро Байнов. Заедно с него на сцената ще излязат още трима световни пианисти – Донка Ангъчева, Зузана Суханова и Наре Аргаманян.

Професор Томислав Байнов е български пианист и педагог, който от години гради впечатляваща кариера на германската и световна музикални сцени. През 1989г. заедно с още шестима свои колеги основава Клавирен ансамбъл "Байнов". Център за изявите на състава е Южна Германия, но много скоро популярността му става международна.

Към проекта без колебание се присъединява още един световно признат творец – Маестро Йордан Камджалов. Той прегръща едно ново предизвикателство, заради вярата си в значимостта му. На магичната сцена на Античния театър Mаестро Камджалов ще излезе със своя Genesis Orchestra.

Йордан Камджалов е покорил световните сцени. Свирил е с водещи оркестри от Лондон, Цюрих, Люцерн, Бон, Берлин, Париж, Тоскана, Бостън, Ню Йорк, Хамбург, Хелзинки, Базел, Сингапур, Токио. Носител е на десетки световни отличия. През 2010 г. Камджалов бе номиниран от германското радио "Фазит" за най-добър оперен диригент, а през 2013 г. Opernwelt, най-популярното списание в света за опера, го номинира за най-добро изпълнение на годината. Лауреат на редица международни конкурси за диригенти. През 2011 е избран с пълен консенсус за Генерален музикален директор и главен диригент на Хайделберг, а от 2018 година е Музикален директор и главен диригент на Хърватската Национална опера и филхармония в Риека –Европейска столица на културата 2020.През 2014 НАСА и Международния център по астрономия дават неговото име на астероид 52292 като заявяват, че "той свързва света на музиката с очарованието на вселената".

Артистичен директор и главен диригент на международния български GENESIS ORCHESTRA, който обединява доказани български изпълнители от страната, Европа и света.

Съучредител и Артистичен директор на "Academia Musica", нова образователна форма към "Лаборатория за Човека".

Билетите и за двете събития са в продажба на касата пред Община Пловдив, както и на всички каси в системата на Eventim и онлайн.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Лято 2024
Бюджет 2024
Почина патриарх Неофит
Конфликт Израел-Газа
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: