Мотористът, изгаврил се с полицаи в Пловдив, се оказа абсолютен рецидивист на пътя

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (38)
15:20 / 27.05.2021
74386
Пловдивската полиция извърши проверка по клип, качен в социалната мрежа Фейсбук. На видеото се вижда мотоциклетист, който заснема своето движение по бул. "Цар Борис Трети Обединител“ в Пловдив и не спира на подаден сигнал от служители на реда. Установена е самоличността на водача – 21-годишен младеж, който не притежава свидетелство за управление за съответната категория - мотоциклет.

След призоваването му в поделение на МВР е взето отношение със съставянето на актове за: липса за категория за управляваното двуколесно МПС, неспиране на ясно подаден сигнал от контролен орган, управление на МПС с прекратена регистрация през март 2020 г.

С поведението си водачът е създал реална опасност за живота и здравето и на останалите участници в движението. Установено е, че младият мъж е преминал с мотора си и на червен сигнал на светофарна уредба, поставена на кръстовището на бул. "Княгиня Мария Луиза“ и ул. "Петко Д Петков“ , за което е съставен отделен акт.

Нарушителят притежава свидетелство за управление на МПС – категория "В“ от 2017 година, като към този момент са му съставени 6 акта и 8 фиша, за извършени различни нарушения по ЗДВП. Налагането на глобите ще бъде съгласно ЗДВП, включително отнемане на свидетелството за управление на МПС.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (38)

Още по темата (2):
31.05.2021 Районна прокуратура се самосезира за пътно хулиганство в центъра на
Пловдив
27.05.2021 Моторист се изгаври с полицаи в Пловдив, те дори не тръгнали след него
Още новини от Новини от Пловдив:
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).