Моторист засне собствените си безразсъдност и нарушения, вдигна почти 200 км/ч

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
11:42 / 01.04.2023
7537
"Здравейте. Следя новините в сайта ви всеки ден, особено тези за пътната обстановка в Пловдив. Като шофьор ми прави впечатление, че има много колеги мотористи, които се пазят сами и не прекаляват - спазват правилата и държат скоростта в законните граници, обаче има и такива, които на всяко излизане все едно са на писта".

Така читател на Plovdiv24.bg започва сигнала си до нас. И продължава:

"Такива хора не само подклаждат гнева на останалите участници в движението към мотористите, но и са потенциален материал за новини в бъдеще, свързани с жертви на пътя.

Прикачвам ви линк с един такъв индивид, който за 25-минутно видео прави десетки нарушения, включително каране със 175 км/ч на Околовръстното на Пловдив, 195 км/ч на знак 60 на пътя Пловдив-Пазарджик и каране с над 150 км/ч в самия град, криволичене по платното, каране на една гума, в насрещното и т.н., което е абсолютно престъпно и опасно поведение.

Същият този човек явно от години качва клипове, в които се вижда как системно нарушава ЗДвП без последствия и явно не мисли, че е проблем и да се снима, докато го прави.

Да очакваме ли КАТ да се самосезират или новините в 20:00 ч. да ни кажат как е убил някой или как не са го видели и са го бутнали, докато е карал с 150 градско?"

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Пловдив:
В Пловдив водят тримата, измамили жени с над 30 000 лева
Пловдив почернява от полиция
Вход свободен в Музея на авиацията за Деня на храбростта
Професорка осъди УХТ за дискриминация
Кои легенди от музикалната индустрия пристигат в Пловдив и тази г...
Ръст на населението в Пловдив и областта


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).