Моторист вдигна 175 км/ч на пътя Пловдив - Асеновград, КАТ спи

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
18:30 / 07.05.2023
7913
"Моторист засне собствените си безразсъдност и нарушения, вдигна почти 200 км/ч" и "Моторист с тежки нарушения скри километража си. Дразни се на Plovdiv24.bg, че показахме безумията му" са два материала, които Plovdiv24.bg публикува след читателски сигнали. Сега получаваме трети, касаещ същия моторист. Даваме му гласност без редакторска намеса:

Здравейте. Явно дори с ваша подкрепа КАТ/МВР не искат да предприемат никакви действия срещу човека от клиповете. Същият е качил две нови видеа, в които лежарно дига 80-90 в града на места, където ограничението е 50, кара със 150-180 по междуградски пътища, включително обозначени пресичания на пътища със знак 60 и замалко се разминава от ПТП с друг моторист.

https://www.youtube.com/watch?v=pYXBgNBzrNg

https://www.youtube.com/watch?v=gd6azYh0Diw

Ироничното е че Nova вече два пъти прави интервюта с този "герой", eдното от които го взима лично Милен Цветков, година преди да бъде убит в катастрофа на главен бул в София. Взет урок - няма!

Реално наистина държавата тотално е абдикирала от всякакви задължения. защото дори без правителство контролните органи трябва да работят и този човек и други подобни на него не трябва да са на пътя. Главен инспектор Лъчезар Близнаков си обявява някакви масови проверки за превишена скорост, а керванcът си върви.

Виж коментарите (5)
Още новини от Новини от Пловдив:
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки
Хиляди остават без вода в Пловдив и региона


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).