Младежите на БСП скочиха срещу група съветници, подкрепили Георги Гергов

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:56 / 13.01.2023
5218
Младежите на БСП-Пловдив направиха флашмоб срещу съветниците, които бяха избрани от листата на “БСП за България". По този начин организацията за пореден път се дистанцира от тези хора, припомнят от пресцентъра на партията.

"Отново искаме да заявим пред медиите, а чрез тях и пред обществото, че лицата Николай Радев, Добромира Тошева, Тодор Стоилов, доц. Атанас Баташки, Йордан Василев, Ангел Иванов и Димитър Чолаков не представляват Българската социалистическа партия в Пловдивския общински съвет. Припомняме, че с решение на Градската партийна конференция от юли 2022 г. и с решение на ГС на БСП-Пловдив от 14.11.2022 г. БСП - Пловдив се дистанцира от техните действия като общински съветници. С преименуването на групата си те самите се отрекоха от Градската структура на БСП в Пловдив. От избирането им като съветниците с действията си в Общинския съвет те показват, че са лоялни към лицето Георги Гергов и неговите интереси, свързани с кмета на Общината Здравко Димитров."

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Проверяват изба "Дядо Пламен" за фалшив алкохол
Свържете се с най-добрите професионалисти в Пловдив - Представяме...
Починала е пловдивчанката, чиято история разчувства мнозина
Млада двойка не хареса живота в Пловдив, осъществиха мечтата си з...
5 места в Пловдив без вода
1/4 от "Рогошко шосе" е почти готова, за повече няма пари


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).