Младеж с призвание да помага на бедните иска да става политик

Автор: Мария Морунова
Коментари (0)
08:35 / 15.04.2019
2438
"От 14-годишен се занимавам с благотворителност, помагат ми приятели и близки. След навършване на пълнолетие мисля да създам фондация". Това са думи на 17-годишният Кирил Балдев от Пазарджик, който организира и провежда различни кампании, предаде репортер на Plovdiv24.bg. На 25 май тази година момчето ще навърши 18 години, а партито за рождения му ден отново ще е с благотворителна цел.

"На 25 май, в НДК ще е събитието. Около 100 души ще са поканени. Има условие - всеки, който дойде, да носи нова книга. Събраните книги ще бъдат дарени на читалище в нужда - в случая е избрано такова в кв. "Възраждане", разказа момчето. 

Той получава подкрепа от различни хора чрез социалните мрежи. Дори и от политици. Самият той крои планове за бъдещето си след навършване на пълнолетие - планира да следва политология или ПР и маркетинг, насочил се е и към политиката.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
Пловдивчанка напъха 20 000 лева в найлонова торба и ги пусна през...
Патрулка не спря на "Стоп", пострадаха полицайка и шофьорка
Отбелязаха 50 години от създаването на отделението по диализно ле...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).