Млад мъж бере душа в Пловдив след много тежко ПТП!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
11:01 / 13.03.2020
7451
На 12.03.2020 г. около 19:15 часа на път II - 86 /Асеновград-Смолян / при км. 59+300, след с.Хвойна в посока Смолян е възникнало пътнотранспортно произшествие с тежко ранен участник в движението. Лек автомобил "Ауди А3" със смолянска регистрация, собственост и управляван от 26-годишния Е.Б. от Мадан, навлизайки в лява хоризонтална крива, поради движение с несъобразена скорост с пътните условия и релефа на местността, губи контрол над автомобила, излиза в дясно от пътното платно и се удря в дърво.

Движещият се зад него лек автомобил "Мерцедес МЛ" с пловдивска регистрация, собственост на ЕООД с адрес на управление село Марково, обл.Пловдив, управлявано от Х.Ч. на 53 години от Смолян, удря отзад катастрофиралото "Ауди" и го обръща по таван, след което лекият автомобил "Мерцедес" също се обръща на лявата си страна.

Екип на РСПБЗН-Чепеларе е указал съдействие на място, като чрез използване на хидравлични инструменти лекият автомобил "Ауди“ е разрязан и затиснатият в него водач е изваден в тежко състояние. 26-годишният Е.Б. е транспортиран в УМБАЛ "Св. Георги" Пловдив в кома и множество фрактури, с опасност за живота.

53-годишният смолянчанин – водач на другия автомобил, е настанен за лечение в МБАЛ "Д-р Братан Шукеров" - Смолян с контузно-разкъсни рани, комоцио, без опасност за живота. Местопроизшествието посетено от дежурна оперативна група при РУ-Чепеларе. Извършен е оглед и е образувано досъдебно производство. Работата по случая продължава.

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).