Мистериозен екшън на 100 метра от VI районно

Автор: Диана Бикова
Коментари (0)
17:18 / 23.11.2022
8094
Мистериозен екшън се е разиграл на улица "Ландос" тези дни, в резултат на което спирка №127 пред бившия РУМ "Изгрев" е тотал щета. Една от четирите метални колони на навеса буквално е пречупена малко над основата, сигнализират читатели на Plovdiv24.bg.

"Най-вероятно някой е преминал с мръсна газ през кръстовището с "Цариградско шосе", не е успял да овладее волана и се е забил в спирката. Дано не е имало хора" - коментира пловдивчанин. "Публикувайте снимките, да видят всички в какви условия живеем" - допълва жена, която заяви, че не е била очевидец на потрошаването на навеса. 

Институциите нямат яснота какво се е случило. От пресцентъра на полицията съобщиха, че през изминалото денонощие в VI РУ няма получен сигнал за произшествие на това място. В ОП "Организация и контрол на транспорта" също не знаят какво е станало, но според директора Георги Стоилов прилича на пътнотранспортно произшествие. 

По неизвестни причини без предпазно стъкло е намиращата се стотина метра по-нататък спирка №132. Вероятно тук също са вилнели вандали и то отдавна, защото по земята няма остатъци от счупени стъкла и се предполага, че са били изметени от служителките на "Чистота". 

И двата сигнала са предадени на концесионера и се очаква в най-кратки срокове навесите да бъдат възстановени. Междувременно жители на район "Източен" заявиха, че се надяват при реализирането на проекта за видеонаблюдение приоритетно да се монтират камери по спирките в кварталите, които граничат със "Столипиново".

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Кои легенди от музикалната индустрия пристигат в Пловдив и тази г...
Ръст на населението в Пловдив и областта
Справедливост застигна шофьор на автобус в Пловдив
Собственици на масиви: Изкупуват ни черешите по 8 лв., в Пловдив ...
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).