Министър Порожанов откри три изложения в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:00 / 20.02.2019
2573
Изложенията "Агра", "Винария" и "Фудтех" бяха отктири от министъра на земеделието, храните и горите Румен Порожанов, предаде репортер на Plovdiv24.bg. "Това са може би дни от най-престижните в Централна и Източна Европа. В тях участват над 65 държави, една трета от тях са чуждестранни", заяви на церемонията министър Порожанов.

По думите му секторите, представени на трите изложения, са успешни, а всички, които работят в тях, трябва да са спокойни, защото политиката и на Европа, и на България са насочени към подпомагането им.

Това е 28-то издание на Международната селскостопанска изложба "Агра" и третото общо провеждане и на трите изложения - "Агра", "Винария" и "Фудтех". 37% от участниците тази година са нови.

Общо 68 новости ще бъдат демонстрирани на "Агра", "Винария" и "Фудтех". Повече от 30 събития включва съпътстващата програма. Изложенията  ще  бъдат отворени от 9 до 18 ч., а в последния ден – до 14 часа.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Опасен елемент притесни пловдивчанин
Честват 50 години от създаването на отделението по диализно лечен...
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).