Месец след раждането наша известна певица стана сомнамбул, първата й изява е в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
12:16 / 08.03.2018
26743
Аз вече се казвам "Сомнамбулия Илиева“. Бях 1 ден в следродилна депресия, не ми хареса, излязох. Нямам истерични крайности, в които изпадам. Това сподели певицата Мария Илиева в предаването "Преди обед“ по bTV само месец след раждането на сина си Александър. Певицата призна, че майка ѝ и приятелите много помагат в отглеждането на бебето. "Това ми дава много сили и спокойствие, защото иначе едва ли щях да се справя“, каза тя. 

Въпреки това, още довечера тя ще има участие на сцена. На въпроса защо бърза, тя отговори: "Не бързам. Чувствам се добре. Довечера съм в Пловдив за първи път след раждането на Александър. Отивам във Варна след това. Аз ще пътувам с него. Искам още от малък да му покажа света, да му покажа колко прекрасни места има“, каза тя. Все пак по време на пътуванията ще има кой да ѝ помага с бебето, което още кърми. За бащата на детето Мария разказа: "Георги го намерих случайно. На едно парти се запознахме. Той дори в началото май не ме позна. Запознаха ни общи приятели“.

На въпроса кога решили да създадат живот Мария отговори: "Стана спонтанно и бързо. Нямаше много дълго време за размисли и за анализи“.   "Мисля, че е страхотен баща и се надявам да бъде такъв“, разказа тя за Георги. Двамата имат планове да заживеят заедно, но засега това не се случва. Певицата си стои в София. "Георги има своите планове и развитие в Белгия. Съчетаваме нещата. Той пътува“, обясни тя семейния си живот.   "Искам да бъда майка, каквато е моята. Моята майка е прекрасна“, откровена беше Мария.

Виж коментарите (1)

Още по темата (543):
09.04.2019 Фейсбук върна страницата на Карбовски, той благодари на хиляди
05.01.2019 Пловдивски сервитьор вбеси Слави Трифонов, шоуменът полудя!
28.09.2018 Пребитата красавица Михаела не иска да вижда майка си
24.09.2018 Пловдивски национал се сгоди за русо изкушение от Нова ТВ
02.08.2018 Лудо влюбен в Нели Рангелова полицай й опростил глоба
01.08.2018 Нова изненада на музикалната сцена! Момче пробва да надмине Гери-Никол
Още новини от Новини от Пловдив:
Проверяват изба "Дядо Пламен" за фалшив алкохол
Свържете се с най-добрите професионалисти в Пловдив - Представяме...
Починала е пловдивчанката, чиято история разчувства мнозина
Млада двойка не хареса живота в Пловдив, осъществиха мечтата си з...
5 места в Пловдив без вода
1/4 от "Рогошко шосе" е почти готова, за повече няма пари


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).