Масивен инфаркт погуби пловдивски психиатър

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
14:17 / 18.04.2023
9533
Внезапно почина известният психиатър д-р Инко Кехайов. Той беше един от най-добрите психиатри не само в Пловдив, но и в България. Д-р Кехайов е починал на 76-годишна възраст, след като е бил покосен от масивен инфаркт навръх Великден. Вчера близки, познати и приятели са го изпратили в последния му път в родния му град Чепеларе.

Тъжната новина съобщиха неговите близки:

"На Великден си отиде от този свят един човек, който остави дълбок отпечатък в живота ми - д-р Инко Кехайов, баща на моя съпруг и дядо на пет прекрасни внучета. Обичаше ме и ме подкрепяше като собствена дъщеря, макар и много пъти да бяхме на различни мнения.

Само хората, които са се докоснали до неговата личност, знаят колко невероятен човек и великолепен психиатър беше той. Животът му беше изпълнен със смисъл до последния му дъх.

Благодарим ти за всеотдайността, за силата на Духа, която възпитаваше ежедневно във всички нас, за прекрасния пример, който ни даде с живота си, за безрезервната обич и за мъдростта, от която беше изтъкана душата ти. Остави светла и много силна следа във всички нас, на които много ще ни липсваш, “дядо Инко".

Ти носеше огромна човещина, обичаше да опростяваш нещата до истински значимото и го правеше с лекотата на виртуоз. Светъл път, д-р Инко Кехайов. Ще останеш в сърцата ни!"

Екипът на Plovdiv24.bg поднася искрени съболезнования на семейството и близките на д-р Кехайов.

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в Пловдив зап...
Родни ученици, единият от Пловдив, с пълен комплект медали на меж...
Работник в голяма фабрика в Пловдив заплашен с уволнение, бил чле...
Депутат от Пловдив напуска политиката: За да си ефективен трябва ...
Най-скъпите квартали в Пловдив, чиито цени надвишават 1 500 евро/...
Трети ден част от Гребната база в Пловдив е недостъпна заради авт...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).