Манол Генов в Тополово: В най-голямото село на Асеновградска община трябва да има пречиствателна станция за отпадни води

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:12 / 31.03.2023
2573
На предизборна среща в Тополово кандидатът за депутат и водач на листата на социалистите в 17 Пловдивски избирателен район Манол Генов обеща пълно съдействие за решаване на техните най-важни проблеми, свързани с проучване на нов водоизточник в района на старото водохващане в балканския район, подновяване на водопроводната система по главната улица "Цар Калоян“ в квартал Малко Тополово и проектиране и построяване на пречиствателна станция за отпадни води в местността "Чинарова гора“, която е защитена зона и в момента е застрашена от унищожаване от заустените там отпадни води. 

Десетките избиратели изразиха своя категоричен избор за Манол Генов, защото като народен представител винаги са разчитали и получавали неговата подкрепа по много въпроси, но преди всичко миналата година при подмяната на основния водопровод от речното водохващане на Тополово.

"Социалната грижа винаги ще бъде наша първостепенна задача заедно с повишаването на доходите на българските граждани. Само така можем да дадем повече сигурност на хората в днешната ситуация на световна нестабилност, високи темпове на инфлация и разгарящи се военни конфликти!", заяви в края на срещата Манол Генов.

Присъстващите тополовци пожелаха на Манол Генов здраве и успех в изборите в неделя с номер 1 - коалиция "БСП за България“ в интегралната бюлетина.

Виж коментарите (0)

Още по темата (817):
28.04.2024 Ще има ли поскъпване на шезлонгите и чадърите, говори министърът
17.04.2024 Главчев към Радев: Нямам доверие на двамата министри, предложени за смяна
07.04.2024 От ПП-ДБ призовават Радев да не подпише указа за служебен кабинет
07.04.2024 Лена Бориславова: Служебният кабинет е провокация към ПП
28.06.2023 Трифонов: Всички, които са гласували за ПП-ДБ, всъщност са гласували за Бойко Борисов
24.06.2023 Ето колко струваха последните избори на партиите
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението с градския транспорт в Пловдив е критично
Пловдивчанин: Добре че жена ми издърпа детето!
Цвета Караянчева в община "Родопи": Имаме амбиция за открито упра...
Загадка от "Кючука": Кой е с предимство?
Чудесни новини за детето, малтретирано в Пловдив: Добре е и ходи ...
Наглостта на тарикатите в Пловдив няма край


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).