Лошо разположен светофар създава предпоставки за ПТП в центъра на Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (32)
17:26 / 14.01.2012
10029
Читателите на Plovdiv24.bg продължават да изпращат сигнали на редакционния ни имейл, за да споделят и алармират за нередности и затруднения, свързани с обществения и социален живот в Пловдив. Днес публикуваме без никаква редакторска намеса мнението на пловдивчанин, който предупреждава за евентуални последици от лошо разположен светофар, при това в центъра на града. Plovdiv24.bg ще информира съответните органи, отговорни за решаването на проблема.

Забележете на снимката как дървото скрива брояча на светофара и самия светофар. При определено заставане на шофьорите последните нямат видимост към светлините на
светофара и времето, което остава от определения сигнал. Това се намира на кръстовището на ул. "Граф Игнатиев" № 1 и бул. "Цар Борис ІІІ Обединител". 

Нека компетентните властимащи бъдат сезирани от Вас за отстраняването на проблема. Или дървото следва да се премахне, тъй като е почти изсъхнало, или светофарът да се премести на място, на което ще има видимост, тъй като така е доста опасно.

Виж коментарите (32)
Още новини от Новини от Пловдив:
Шофьори не вярват на очите си какво виждат на булевард в Пловдив
Бивш кмет на район "Южен" поведе листата на "Синя България" в Пло...
Камера засне най-безумното ПТП в Пловдив, по чудо няма загинали и...
Тежко ПТП на кръстовището в Пловдив, на което преди 6 месеца заги...
В Пловдив арестуваха продавачка на сергия
Лекари се борят в Пловдив за живота на блъснатото момиче


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).