Лишен от свобода обжалва 7-дневен престой в изолатор

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
09:40 / 17.03.2019
2916
Обитател на пловдивския затвор обжалва наложеното му дисциплинарно наказание 7-дневен престой в изолатор. Това става ясно от решение на Административен съд Пловдив, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Причината за наказанието е намереният в килията на затворника мобилен телефон, какъвто в затвора е забранено да има, камо ли да се ползва.

При направен обиск на 11 декември миналата година е открит мобилен телефон, собственост на друг затворник, но и жалбоподателят е ползвал устройството. Дори в жалбата си лишеният от свобода е посочил "Ас също съм ползвал този мобилен телефон, не отричам". Въпреки това обжалва наложената му санкция.

Магистратите обаче намират, че при доказателствена тежест за жалбоподателя, същият не установява различна фактическа обстановка. Така че отхвърлят жалбата му. Решението е окончателно и не подлежи на обжалване.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Дърво е премазало кола след силната буря в Пловдивско
"Мерцедес" се заби в дърво в "Смирненски"
Млад мъж от "Столипиново" учи за зъболекар, иска да си отвори каб...
Пловдив изпревари Варна по население
"Смирненски" е непроходим! Шофьори: Изведнъж всичко спря, този пр...
Прокуратурата се самосезира заради мутренските изпълнения на буле...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).