Лили Иванова разчувства Пловдив и поздрави единствения си приятел в парламента!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
09:36 / 10.07.2018
37607
Недостижимата прима на българската музика разказа цял един живот с двучасовия си концерт снощи в Пловдив, в който дори за миг не разколеба мощния си професионализъм. Естрада, поп, джаз или рок – нищо не успя да спре триумфа на певица №1, просто защото тя ги владееше до съвършенство. 

Лили се качи на сцената с "Икар“ и отправи финалното си послание с "Присъда“.  Между тях прозвучаха емблеми като "Щурче“, "За тебе бях“, "Искам те“, "Този свят е жена“, "Стъклени стени“ и много други. На сцената до нея бяха едни от най-добрите музиканти на България като Ангел Дюлгеров, Огнян Енев, Орлин Цветанов, Веселин Веселинов - Еко, Росен Ватев, както и вокална група ЛаТиДа.

Лили се отдаде напълно на пловдивската публика, като не пропусна да направи и традиционната си обиколка на залата, за да зарадва почитателите си отблизо. Разбира се, пловдивчани не й останаха длъжни и я обсипаха с цветя и бурни аплодисменти на крака. 

Лили не забрави да благодари на спонсорите на турнето си, на кмета Иван Тотев, както и на "единствения си приятел в парламента“ Димитър Главчев. И макар че дори музикантите не можаха да скрият разочарованието си от факта, че концертът не успя да се състои в уникалната атмосфера на Античния театър заради лошото време, оставаме благодарни за незабравимата среща с музиката! Страст и  изповед са двете думи, които описват най-добре този музикален празник, а може би и самата личност на родната прима.

Виж коментарите (8)
Още новини от Новини от Пловдив:
Собственици на масиви: Изкупуват ни черешите по 8 лв., в Пловдив ...
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
6 дни улица в Стария град е затрупана от самосрутила се къща
Пловдивчанка напъха 20 000 лева в найлонова торба и ги пусна през...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).