Lidl с важно съобщение за клиентите си в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (10)
19:52 / 26.07.2018
29856
Lidl продължава серията от обновявания на магазините на веригата и през следващата седмица ще осигури повече удобства при пазаруване на клиентите в още един от обектите си в Пловдив. Градът под тепетата се нарежда на второ място след столицата по брой Lidl магазини – шест, което е ясен знак за значението и важната роля, която Пловдив има в търговската мрежа на Лидл България.

 

Заедно с най-новия магазин в Пловдив, открит миналата година, и реновирането на други 3, от следващата седмица вече 4 обекта ще функционират, съобразно новата концепция на веригата, която осигурява по-ефективна подредба на стоките, повече простор и по-модерна визия. Промените имат за цел да осигурят по-добро потребителско изживяване,като направят пазаруването още по-удобно и лесно.

Магазинът, който се намира на бул. "Македония" 97А, ще бъде затворен за посетители във вторник и сряда (31 юли и 1 август), за да ги зарадва в четвъртък с всички преимущества на новата филиална визия. За клиентите на магазина, веригата отново е подготвила специален подарък – за всяка покупка тази събота (28 юли) те ще получат талон за 5% отстъпка, който могат да ползват еднократно в друг обект на веригата в града през двата дни на обновяването (31 юли и 01 август), в които няма да могат да посетят своя Lidl.

Виж коментарите (10)
Още новини от Новини от Пловдив:
Асфалтираха най-новата улица в Пловдив, строителите блокираха кол...
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).