Lidl готви голяма изненада тази събота в Пловдив!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
14:50 / 20.03.2019
9376
За всички фенове на най-новата колекция Stikeez “Свежо от хладилника", Лидл България организира Stikeez борса, която ще се проведе тази събота от 11:00 ч. до 15:00 ч. пред магазин Lidl в Ритейл парк Пловдив. В рамките на инициативата феновете на малките гумени фигурки ще могат не само да попълнят чрез размяна липсващите герои от своята Банда от свежари, но и да участват в специални игри, в които да спечелят нови попълнения за своята колекция.  

Кроасанът Франсоа, репичката Рейчъл, чушката Пол, кашкавалът Честър, пилето Джиджи ще предизвикат малчуганите не само да се забавляват и да печелят награди, но и да опознаят здравословните храни. Новите фигурки Stikeez – симпатични, забавни и с формата на любими и вкусни продукти – дават и свежи идеи на родителите какво да сложат в кутията за училище на своето детето. В помощ за планирането на ежедневното меню на малките палавници, Lidl предлага и подбрани вкусни и балансирани рецепти, с които родителите могат да примамят на трапезата дори и най-претенциозните малчугани. 

Петата подред Stikeez серия включва 24-ма свежари от Страната на храната, които преминават през редица приключения, за да изпълнят мисията на живота си – превземането на ледена крепост "Хладилника“. Колекцията "Свежо от хладилника“ е достъпна във всеки магазин на веригата до 31.03.2019 г. или до изчерпване на количествата, като за всеки 15 лв. от стойността на покупката от един касов бон, клиентите получават безплатно 1 бр. от най-желаните от малчуганите гумени фигурки.  

За най-големите фенове на новата колекция Stikeez има специално подготвен колекционерски албум във формата на хладилник, в който има място за всички 24 фигурки, както и специална колекционерска чанта. Те могат да бъдат допълнително закупени във всеки магазин на веригата. За да е пълно забавлението, за малчуганите има и специална бордна игра с любимите герои, която може да бъде свалена от сайта на веригата, където феновете могат да открият и още свежи емоции и информация за новата колекция: www.lidl.bg/stikeez 

Lidl е най-голямата верига магазини за хранителни стоки в Европа, част e от немската Schwarz-Gruppe и присъства в 30 държави. В България Lidl стартира своята дейност през 2010 г. Днес компанията има 94 магазина в 46 града и близо 2700 служители, а марката Lidl е затвърдила водещата си позиция на пазара на хранителни стоки.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Почина големият хуморист Здравко Попов
Кметът на Кричим след тежката катастрофа: В дните преди Възкресен...
Капитана пак отърва кожата
В Брестовица направиха първа копка на нов довеждащ водопровод
Тези са арестуваните за крупната измама в Пловдив
В Пловдив порязаха шофьора на камиона с 400 кг хероин


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).