Лекарят, убил жестоко собствения си баща, бил алкохолик и бивш застраховател

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
17:30 / 13.12.2013
8676
Доктор Мариан Колев Колев е убиецът, който уби с брадва баща си край село Мулдава. През 90-те години той е имал вземане-даване със силови групировки. Сам се хвалел, че е близък приятел с несебърския бос Митьо Очите, разказа негова колежка, която пожела анонимност. Причината за кървавата вакханалия не е известна все още. Синът вади брадва и започна да нанася смъртоносни удари на 83-годишният си баща. Черепът на възрастния човек е смазан.

До преди пет години медикът е бил общопрактикуващ лекар в три села на пловдивската община "Марица". Хората от Маноле, Ясно поле и Манолско Конаре не били доволни от Колев. Оплаквали се, че не ги обслужва както трябва и че е алкохолик. Наливал се посред бял ден още преди години, когато работел като инспектор в Здравна каса Пловдив.

След като се махнал от селата на община "Марица", започнал работа във Втора градска поликлиника в Пловдив, но след по-малко от две години бил изгонен от там заради прекаляването с чашката. После се хванал като застраховател.

Д-р Мариан Колев е бил в мафиотските структури на популярния през 90-те Клуб 777 в Пловдив. Това е било през 97-98 година, когато Колев е завършвал медицина. Не се е задържал дълго там, разказа близка семейна приятелка.

Тя обясни, че убитият баща Кольо Колев действително е живял във вилата в Скутаре, когато синът е бил женен втори път за жена на име Радостина. Преди време обаче д-р Колев се развел и се оженил за трета жена, от която има също дете. Настоящият му адрес е в Пловдив, в центъра.

От първия си брак бившият кардиолог Колев има съпруга на име Стефка, известна оперна певица. Тя и 22-годишният им син Николай, който е кръстен на дядо си Кольо живеят в Америка. Откакто синът сключил трети брак преди около 2 години, бащата бил настанен в старчески дом, откъдето синът му го прибрал пред двадесетина дни, разказа семейната приятелка.

Тя потвърди, че докторът много често е бил пиян и че са правени опити да бъде лекуван от алкохолизъм. Когато се напиел пребивал зверски баща си.

Както съобщихме, край село Мулдава бе намерен труп на 83-годишен мъж. Разследващите установиха, че синът - д-р Мариан Колев, е убил зверски с брадва баща си Кольо Марков Колев.

Източник: БЛИЦ


Виж коментарите (3)

Още по темата (4):
29.10.2014 Близо 15 години затвор за жестоко отцеубийство с брадва!
25.08.2014 До 20 години затвор за пловдивски лекар, умъртвил баща си с брадва
14.12.2013 Този човек уби жестоко собствения си баща!
13.12.2013 Убиха възрастен пловдивчанин, заподозряха сина му!
Още новини от Новини от Пловдив:
Арх. Филип Бакалски: Има тежка деформация в баланса на разпредел...
Очевидец на катастрофата в Пловдив: Чух набиване на спирачки, тук...
Катастрофа до пешеходна пътека в Пловдив между ТИР и кола
Пловдивският митрополит Николай с историческо богослужение в Иста...
Славата им се носи в чужбина: Пловдивчанката, която създаде някои...
Гражданин за инцидента на "Руски": Време е да си зададем един въп...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).