Куче плаши малчугани в детска градина в Пловдив, родител изля куршум

Автор: Васил Динев
Коментари (12)
10:36 / 28.01.2016
21907
Куче плаши децата в ЦДГ "Наталия". За това информира притеснен родител в сигнала си до най-четената медия в Пловдив и региона Plovdiv24.bg. Публикуваме мнението му без редакторска намеса:

"Здравейте. Обръщам се към Вас с молба за съдействие и спешна намеса, че то другаде, ако подам жалба, ще бъде глас в пустиня.

Та една дама редовно си завързва кучето в детската градина точно до пътеката, по която минават децата. След като остане без надзор, то започва да скача и лае и така плаши децата.

Детето ми е потърпевшо, след като това куче го изплаши и се наложи да и леем куршум. А площадката, отредена от Общината за разходка на кучета, е на 100 метра. На някой родител ще му изпушат бушоните накрая.

Моля да се даде гласност на случая, защото да стане инцидент, ще се чешем там, където не ни сърби. Това става всяка сутрин от 08-8:20 часа.

Ще цитирам: 

"Забранява се разхождането на кучета в дворовете на детски градини, ясли, училища, здравни заведения, детски площадки, както и в градските паркове и градини. Преминаването на животните през градинките и парковете, които не са определени за разходка, както и на останалите обществени места може да става единствено на повод с дължина не повече от 1,5 м, а при животните с тегло над 10 кг - с намордник, като той няма да е задължителен за животните, чийто здравен статус не го позволява".

Виж коментарите (12)
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).