Край Пловдив откриват първи по рода си логистичен център

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:03 / 22.11.2017
11542
Предстои откриването на първия "16+1 Логистичен център и Павилион за електронна търговия със селскостопански и други продукти" в Китай и страните от Централна и Източна Европа /ЦИЕ/. "16+1 Логистичен център и Павилион за електронна търговия със селскостопански и други продукти" се намира в офис сградата на "Сиенит" в зона "Марица", част от "Тракия икономическа зона" /ТИЗ/, в близост до завода на "Сенсата Технолоджис". 

Церемонията по откриването ще се състои на 24 ноември от 10:00 часа. Ще присъстват представители на посолствата на страните от ЦИЕ, заместник-министри, представители на Министерство на земеделието, храните и горите /МЗХГ/, областният управител, кметове и заместник-кметове, представители на Центъра за насърчаване на сътрудничеството в областта на селското стопанство между Китай и страните от Централна и Източна Европа (ЦНСССКЦИЕ), ТИЗ, Българо-китайската асоциация за бизнес развитие, както и официални лица от Китай. 

"16+1 Логистичен център и Павилион за електронна търговия със селскостопански и други продукти" в Китай и страните от ЦИЕ стартира в резултат от проведената Среща на министрите на земеделието на Китай и страните от ЦИЕ на 24 август 2017 г. в Любляна, Словения.

Центърът за насърчаване на сътрудничеството в областта на селското стопанство между Китай и страните от ЦИЕ, в сътрудничество с Министерство на земеделието, храните и горите и "Тракия икономическа зона" работи усилено по изграждането на първия "16+1 Логистичен център и Павилион за електронна търговия със селскостопански и други продукти", който да ползва съоръженията на основните морски пристанища, логистични центрове, складове на логистични компании и други обслужващи фирми от трети страни в Централна и Източна Европа за насърчаване развитието на двустранната и многостранната търговия между Китай и страните от Централна и Източна Европа.

Проектът "16+1 Логистичен център и Павилион за електронна търговия със селскостопански и други продукти" ще предоставя голям брой услуги, като например: управление на веригата на доставки, логистични, складови и персонализирани услуги (Supply Chain Management, Logistic, Warehouse and Custom), прилагането и развитието на 16+1 информационна платформа тип В2В, на електронна търговия за интеграция на ресурсите на търговската платформа от тип B2B, B2C и G2B2B2C. Чрез него ще се насърчи взаимноизгодно и устойчиво развитие на бизнеса с електронна търговия със селскостопански и други продукти между Китай и страните от ЦИЕ.


Виж коментарите (0)

Още по темата (521):
10.04.2024 65 водещи компании търсят служители в Пловдив
28.03.2024 ТИЗ започва паневропейски интермодален проект с италианската Gruppo
UniRetiCon
23.03.2024 Нов завод за 107 милиона до Пловдив търси 110 работници
21.03.2024 Западен гигант започна изграждането на нов завод в Пловдив
20.03.2024 Инвестиции за над 250 милиона евро: Новите заводи край Пловдив
16.03.2024 Предвиждат изграждането на пешеходна алея и веломрежа, която да свърже общините Раковски и Марица
Още новини от Новини от Пловдив:
Трети ден част от Гребната база в Пловдив е недостъпна заради авт...
Емблематична фигура за Пловдив стана почетен гражданин на града
Хиляди рози разцъфтяха по булевардите в Пловдив, кошници и саксии...
Студентка разработи симулация за предотвратяване на наводнения в ...
Облачно ще е времето днес в Пловдив
Променят маршрутите на три автобуса в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).