
ЗАРЕЖДАНЕ...
Козунак рекордьор раздават в Пловдив | ||||||
| ||||||
За приготвянето на козунака ще бъдат използвани 1506 броя яйца, 111 литра мляко, 310 килограма брашно, 90 кг захар, 43 кг мас, 13.1 кг стафиди, 4 килограма сусам, 2.9 кг сол, 1.250 кг есенция, 13.5 кг мая. Сладкишът ще бъде направен от майсторите Райчо Караминчев, Йордан Чобанов и Минчо Колев и ще бъде изпечен във фурната на “Симид“ в село Ягодово. Козунакът ще бъде нареден около шадравана на площад “Стефан Стамболов“ в центъра на града. Хепънингът ще започне в 11 ч., за настроението на жителите и гостите на града ще пее“Фамилия Тоника“. |
За контакти:
тел.: 0886 59 82 67
novini@plovdiv24.bg
гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg