Ковачки ще играе за цигарената, ако му допадне цената

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
19:02 / 25.06.2008
2155
Ако цената ми допадне, ще играя за пловдивската цигарена фабрика, каза днес в Пловдив бизнесменът Христо Ковачки. По-рано през деня се разбра, че "Булгартабак холдинг" пуска неговия дял от акциите в най-старата цигарена фабрика в страната на фондовата борса на 15 и 16 юли. Ковачки припомни, че преди време купи за 100 хиляди лева цигарена фабрика в Босна и Херцеговина, той е собственик и на "Пазарджик- БТ". Искам да затворим цикъла и заедно с преработвателните мощности в Пазарджик да произвеждаме цигари, каза Ковачки. Иначе ми е най-лесно да произвеждам на ишлеме цигари за ЕС в Босна.

Завели сме дело срещу кмета на Карлово за отказ да ни въведе във владение в смесеното с общината дружество в град Баня, каза още Ковачки. Кметът или говори всеки път различни неща, или не вдига телефона, каза бизнесмена. Три пъти отлагахме срещи с инвестиционни фондове, заради проблемите с кмета на Карлово, каза още Христо Ковачки. Той смята да прави в Баня модерен спортен комплекс, община Карлово апортира терена в смесеното дружество.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Обяснение в любов в Пловдив: Честит рожден ден, Цветана!
Ваня Григорова, лидер на Коалиция "Солидарна България", се срещна...
Блъснаха моторист на бул. "Свобода"
Популярен българин се появи на изненадващо място в Пловдив
Сигнал: Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупос...
Читателка: Европа ли? Не само ще ни се смеят, ами и ще ни изхвърл...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).