Кошмарни задръствания по "Руски" и "Гладстон"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (47)
09:42 / 17.09.2012
8617
Адски задръствания парализираха движението по булевард "Руски" и улица "Гладстон" в двете посоки, видя репортер на Plovdiv24.bg. Опашките от автомобили достигат чак до църквата "Света Петка" на булевард "Княгиня Мария Луиза". Подобни "тапи" са се образували и на много други места в Пловдив.

На кръстовището между двете пътни артерии има полицаи, които регулират движението, но ефектът от техните действия сякаш не се усеща.

Припомняме, че преди време сигнализирахме, че червеният сигнал в този участък на булевард "Руски" свети повече от 40 секунди, а зеленият - около 28 секунди. По този начин на зелено се изнасят не повече от 5-6 автомобила и това създава предпоставки за големи задръствания.

Днес обаче положението е още по-кошмарно и заради продължаващите улични ремонти на основни булеварди в града, както и заради старта на новата учебна година.

Виж коментарите (47)
Още новини от Новини от Пловдив:
ОД МВР Пловдив предприема засилени мерки за сигурност
Пловдив показва на какво е способен
Почина големият хуморист Здравко Попов
Кметът на Кричим след тежката катастрофа: В дните преди Възкресен...
Капитана пак отърва кожата
В Брестовица направиха първа копка на нов довеждащ водопровод


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).