Кошмарни задръствания, изнервени шофьори, хаосът в Пловдив става все по-голям

Автор: Данислава Вълкова
Коментари (5)
19:06 / 11.10.2022
10994
Брутални задръствания по пловдивските улици и булеварди белязаха края на работния ден, видя Plovdiv24.bg. Тапите са до степен такава, че на зелен сигнал на светофарите колите не помръдват от местата си.

В час пик десетки автомобили стоят в задръстване, което е от тунела на бул. "Цар Борис III Обединител" до кръстовището на Сточна гара. От другата страна на Баня Старинна положението е аналогично - целият мост на Панаира е в автомобили.

На кръстовището на МБАЛ "Тримонциум" (бившата Патологична бременност) колите са до ул. "Петко Д, Петков", където се вливат в друго задръстване - на ул. "Богомил", което продължава до кръстовището с "Източен".

На бул. "Освобождение от "Цариградско шосе" до колелото на SPS и трите ленти в платното посока "Тракия" са в автомобили. Положението на Коматевския възел в посока кв. "Христо Смирненски" е аналогично, колоната от коли се вижда от далеч.

Разбира се причината за сериозните задръствания са ремонтите на възлови пътни артерии - кръстовището на Водната палата, бул. "Хаджи Димитър", "Брезовско шосе", "Даме Груев". Припомняме, че днес стартира и проектът за Южния обходен колектор. Така единственият шанс за нормално придвижване остават велоалеите, проблемът е, че идва зима. Нервите на шофьорите обаче по броя пъти, който използват клаксоните на автомобилите си явно са на ръба.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (5)
Още новини от Новини от Пловдив:
В Пловдив арестуваха продавачка на сергия
Лекари се борят в Пловдив за живота на блъснатото момиче
Пуснаха движението по ремонтираната част на "Рогошко шосе"
Малка община, граничеща с Пловдив, настигна София по строителство...
В Пловдив не се научихме да минаваме през кръгови кръстовища
Ето я листата на ГЕРБ-СДС за Пловдив област


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).