Кошмар! Пловдивчанка изживя сериала "Майка" в реалния живот!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:22 / 15.04.2019
7641
Майка с бебе и момиченце на 10 г. е настанена в таен кризисен център в Пловдив, за да бъде спасена от мъж бияч. Той приличал едно към едно на изверга Дженгиз от сериала "Майка". Тероризирал жена си подобно на Шуле, а доведеното й момиченце от първия й брак го третирал като Мелек от филма. За случая с пловдивчанката съобщиха от местната организация за жертви на насилие, с чиято помощ е осигурен подслонът. Жената ще остане там, докато успее да си намери квартира и работа. Пред психолозите тя разказала, че е била подложена на неимоверен психически и физически тормоз от втория си съпруг, от когото е пеленачето.

От първия мъж пловдивчанката има други две деца - 10-годишното момиченце и голям син. Момчето живеело при биологичния си баща, тъй като пастрокът го натирил. Заявил, че не може да понася чуждото дете. След изгонването му продължил да издевателства над жена си. Прибирал се посреднощ пиян, ритал столове и маси, чупел посуда и нанасял побоища над половинката си, пише "24 часа". При последния скандал се стигнало до намеса на полицията. "Жената се страхува да поиска от съда заповед за незабавна защита от бияча, защото смята, че той ще открие местонахождението й строши кокалите от бой", обясниха от организацията.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Почина големият хуморист Здравко Попов
Кметът на Кричим след тежката катастрофа: В дните преди Възкресен...
Капитана пак отърва кожата
В Брестовица направиха първа копка на нов довеждащ водопровод
Тези са арестуваните за крупната измама в Пловдив
В Пловдив порязаха шофьора на камиона с 400 кг хероин


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).