ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Корнелия Петкова поиска обезщетение от 1 милион лева за касапницата на "Руски"!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:57 / 22.03.2017Коментари (15)15761
© Plovdiv24.bg
Йордан Йорданов
Корнелия Петкова и трите й деца ще претендират за финансово обезщетение в общ размер от 1 милион лева за смъртта на съпруга й Атанас Ламджиев, който загина при зверската катастрофа на бул. "Руски", предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Исковата молба ще бъде изпратена всеки момент до Софийски градски съд, тъй като в неговия район е седалището на застрахователната компания на шофьора Любомир Трайков, уточни адвокатът на Корнелия Петкова - Йордан Йорданов.

Ето какво точно заяви по темата адвокат Йорданов на днешната пресконференция:

"Обсъждахме много пъти какви да бъдат нашите претенции за финансово обезпечение. Тази сутрин взехме окончателно решение. Ще предявим претенции по 250 000 лева за всеки един - както за Корнелия, така и за всяко от трите деца. Намираме този размер за справедлив. Не мислим, че следват да се претендират по-високи суми".

"Ще претендираме и за плащане на обезщетение за имуществени вреди, което да замести загубената издръжка на децата, която Атанас е давал - 250 лева месечна издръжка до навършване на пълнолетие. Исковата молба е написана и ще бъде изпратена всеки момент до Софийски градски съд. Там е седалището на застрахователната компания на ответника".



Още по темата: общо новини по темата: 102
17.07.2020 »
28.05.2020 »
26.05.2020 »
25.05.2020 »
25.05.2020 »
22.05.2020 »
предишна страница [ 1/17 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
zashto plashtame zdravni osigurovki kato ne ni obrashtat nikakvo vnimanie vav bolnicite i predi malko se naloji da otida na chastna klinika da platq 150 leva i da me obslujat kachestveno kakto e redno i vav darjavnite bolnici dnes rabrah zashto ponqkoga h
на 22.03.2017 г.
+1
 
 
Много сте запознати тук само разбирачи се извъдихте искам само да кажа че винаги се иска по голямо обезщетение от съдът защото никога не го уважават и винаги го намалят така ще стане и в този случай приятна вечер на всички.
-5
 
 
Тая е смуркала лоша кока. Верно е че човешкяа йовот е безценен. Но и в европа няма такова обещитение
ВСЕ ОЩЕ МЕЧТАЯ!
+5
 
 
Я ВСИЧКИ СИ ПОГЛЕДНЕТЕ ЗАСТРАХОВАТЕЛНИТЕ ПОЛИЦИ, КАСКО И ГРАЖДАНСКА!НА ВСЯКА ЕДНА ОТ ТЯХ ИМА ТАБЛИЧКА ЗА ТОВА КОЛКО ИМУЩЕСТВЕНИ И НЕ ИМУЩЕСТВЕНИ ВРЕДИ ПОКРИВА.ПРИ НАЛИЧИЕТО НА АЛКОХОЛ НИТО ЕДНА ЗАСТРАХОВАТЕЛНА КОМПАНИЯ НЯМА ДА ЗАПЛАТИ ОТ ФОНДА СИ БЕЛЯТА НА ВИНОВНИЯ!АДВОКАТА НА ТАЗИ ГОСПОЖА Е...НЕЩО СБЪРКАЛ!ПРЕТЕНЦИИТЕ САМО КЪМ ВИНОВНИКА, ЗАСТРАХОВАТЕЛЯ НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА ПИЯНИ ШОФЬОРИ, ТОВА Е ЛИЧЕН ИЗБОР И ОТЕЖНЯВАЩО ВИНАТА ОБСТОЯТЕЛСТВО!АБСОЛЮТНО СЪМ СИГУРЕН, ЧЕ ТОЗИ ВИНОВЕН МЛАДЕЖ ЩЕ "ИЗЛЕЖИ" ПРИСЪДАТА СИ НА "СЛЪНЧЕВ БРЯГ" ИЛИ "ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ"...ЖАЛКО ЗА МЛАДИТЕ ЖИВОТИ И ОСИРОТЕЛИТЕ ДЕЧИЦА...
+2
 
 
Права е да си търси обезщетението, но не е права да организира подобни циркове. Каквото станало - станало, всичко след това - в съда. Не разбирам защо трябва да се дават пресконференции, да се говори тук и там...
+3
 
 
Прекалено много медийна изява на Корнелия ще и изиграе лоша шега!
+2
 
 
Добре де, не мога да разбера... трябва ясно да е описано в закона какво се прави в такива ситуаций... ето например 3 еднакви ситуаций, с различни обаче обстоятелства са 3 различни изхода... 1. Ако беше ПТП без жертви и ранени ( и без алкохол в кръвта на двамата ) , щеше да е виновен изцяло Атанас Ламбджиев. 2. Ако беше станало пак без жертви и ранени, но с алкохол в кръвта на Любо, той е изцяло виновен. 3. И сега ситуацията с трагичния край... и двамата виновни... А за въпросната жена... колко пъти завъртя г*за вече... как не и се зави свят... Лично съм я виждал, с въпросните 3 деца, да пресича бул. Васил Априлов, пред второ РПУ, в пиков час... вместо на пешеходната пътека както е оказано до кръстовището на бул. Васил Априлов с ул. Данаил Николаев, тя реши да притичат с децата, като тя беше последна, на средата на пътя... пред телекомите... просто си пусна трите деца да тичат напред между колите... Е думи нямам вече за безкрайната и наглост... Помните ли като заяви, че си търсила работа... " аз съм финансист, но не съм добра в сметките", "не съм работила нищо от 8 години, Атанас се грижеше за нас", "Благодаря за предложенията за работа, но няма да се примиря на заплата 500-600 лв" и сега като няма работа и съответно доходи... от каде има пари за адвокати, пресконференций и др... 1 милион иска от Трайкови... отделно със сигурност ще получи обезщетения от застраховка Гражданска Отговорност... Тя май с финансовото си образование, видя някаква финансова изгода в цялата работа... А и каква издръжка е плащал покойния Атанас? 250 лв... на неговите деца, и на жената с която живеят на "семейни начала"? какъв е тоя абсурд?
+5
 
 
Колко струва един човешки живот? Колко струва бъдещето на децата? Подкрепям ги! Лошото е, че няма да ги вземат...
-3
 
 
Сумата е възможна, но тия пресконференции са напълно излишни, дори дават храна на адвокатите да намалят или избегнат тези обезщетения защото очевидно жената не скърби а преследва пари и слава...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
ВиК-Пловдив пред фалит
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: