Комисар Ангел Рангелов: Полицията на улицата, а не в канцелариите

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:31 / 01.09.2009
3827
Много голяма натовареност на пловдивските полицаи сред колегите им от другите дирекции в страната е констатирал направен от МВР анализ с включени над 15 показатели, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Численият ни състав е със сто души по-малко от необходимото според този анализ. Ако съставът ни бъде попълнен, бихме могли да изкараме много повече хора на пътя", съобщи шефът на полицията комисар Ангел Рангелов на пресконференция днес. Неведнъж е правил предложения до бившето ръководство на министерството да се намалят началнически и ръководни длъжности за сметка на увеличаване на изпълнителския състав. Полицията трябва да е на улицата, а не в канцелариите. Недостатъчното кадри трябва да дойдат от другите дирекции след преструктуриране според комисар Рангелов.

Сега целият ресурс е на улицата - всички автопатрули, пеши и комбинирани наряди - съвместно между МВР, "Общинска охрана" и други охранителни фирми, но не е достатъчен за постигане на максималната ефективност.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Претърсиха обитаван от пловдивчанка имот в близко село, находката...
Пълен обрат със сервиза и недоволната клиентка!
Пловдивски учен с рекорден брой награди "Питагор"
В Пловдив казват кога е подходящият момент да имаме дете
Пригответе си поне 60 лева, ако искате да ги гледате на живо в Пл...
Луксозен хотел си направи незаконен паркинг в сърцето на Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).