Коледни тържества на децата от район "Източен"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
15:38 / 16.12.2015
3509
Мило коледно тържество направиха децата от ОДЗ "Щастливо детство" за служителите от VІ РПУ. Специални гости на празника бяха кметът на район "Източен" Николай Чунчуков и Милка Тодорова -Добрикова, заместник-кмет. 

В просторната нова сграда на полицията децата направиха делника на всички забавен и напомниха, че има празници, на които децата и семейството са на първо място. Директорът на градината Евгения Попиванова поздрави всички и дари полицаите с коледни сувенири, изработени от малките възпитаници. 

А те от своя страна получиха много лакомства, като преди това вкупом заявиха, че всички ще станат полицаи. Началникът на районното управление на полицията - главен инспектор Димитър Събчев, беше истински развълнуван и пожела повече такива срещи с малките жители на района.

По-късно районният кмет Николай Чунчуков беше гост и на тържеството с Дядо Коледа в детска ясла "Послушко". Явно всички там много са слушали, защото чувалът на белобрадия старец беше твърде тежък от приготвените за малчуганите подаръци.

Директорът на яслата Пенка Кашева подкани дечицата да изпеят най-хубавите си песни и всички заедно се забавляваха сред настъпилата еуфория. 

Кметът и другите гости, сред които зам.кмета Емил Начев, Николай Енев и д-р Рада Бояджиева от Община Пловдив бяха сурвакани за здраве и берекет, а децата получиха дълго желаните подаръци.

Виж коментарите (1)

Още по темата (202):
23.11.2016 Коледен базар отново ще радва пловдивчани - вижте къде
12.03.2016 Премахнаха ледената пързалка от Центъра
01.03.2016 Ледената пързалка прокапа, водата стигна до ул. "Иван Вазов"
13.01.2016 Приключи кампанията "Деца помагат на деца" в "Южен"
13.01.2016 Пловдивчанин пострада след обстрел от римски свещи
11.01.2016 Започна демонтажът на коледната украса по Главната
Още новини от Новини от Пловдив:
Лиляната изпрати абитуриентите
Нов инцидент на мястото, на което стана фаталният сблъсък с джипа...
Станислав Цанов идва в Пловдив, говори и за лошите коментари
Шефът на КАТ Пловдив: Не съм гледал километража на джипа
Керана и още 13 млади пловдивчани с награди за 24 май
16 пъти шофьорът на джипа от бул. "Руски" е бил хващан в крачка


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).