ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Кметът лично проверява за отрязано дърво
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:35 / 25.08.2010Коментари (21)3082
© Plovdiv24.bg
Надстройка на Руския клуб смути живеещите на бул. "Свобода" № 22,24,26. Строежът бил прекалено близо, пречел на слънцето да влиза през прозорците им. "Законно ли е изобщо това строителство?" - отправи въпроса на 72-ма от гражданите към кмета общинският съветник Ангел Батаклиев, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Оказа се, че разрешително има и на първо четене всичко е наред. "Да, ама тук - в строителната линия, пише, че няма нужда от изкореняване на растителност, а хората се оплакват, че била прегазена изградена от тях с много грижи градинка с рози и цветя, огромното дърво, под което децата им  израснали, било пък отрязано", не пропусна да забележи съветникът и препоръча на администрацията да направи по-задълбочена проверка на сигнала.

"Лично поемам ангажимента да проверя случая със собствените си очи", твърдо обеща Славчо Атанасов.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
shark, работят по отработена схема от социализма - безцелни посещения, безсмислени разговори с трудовите колективи, демонстративни акции с никакъв ефект.....това са застинали мозъци, които нямат дори опит за допир с новото време и новия свят. Най-жалкото е, че българският народ продължава да толерира тази измет вместо открито да влезе в конфронтация с нея и да държи агресивно сметка за несвършена работа не всеки ден, а всеки час.
+1
 
 
И още един върос - защо се занемарява парк "Лаута"?? Значи за едно дърво кмета отива на место, а за цял парк не си помръдва пръста?! Да отговори кмета на тези два въпроса - за стадиона и за Лаута. За мен лично мълчанието за тях не е случайно, има нещо гнило тук.
0
 
 
Искам да попитам кмета защо вместо да се знаимава с глупости не направи нещо за да заработи стадион "Пловдив"?? Той има ли си представа колко пари ще влезнат в общинския бюджет ако този стадион заработи. Чии интереси се защитават и какви далавери се въртят, да отговори г-н Кмета на този въпрос вместо да ходи да се занимава с дървета.
+1
 
 
Кмете, може ли да си губиш времето с проверката. Ти подчинени нямаш ли, не им вярваш ли или толкова си объркан и не знаеш какво да правиш. Кмете, ти си много добър при изслушването на бабичките в Тракия или в проверките на място. За да си кмет на този многовековен град се искат съвсем други качества, който ти явно не притежаваш. Дано пловдивчани не направят пак грешка и да изберат някой друг некадърник като теб /изключвам вероятността да се кандидатираш пак, защото поне толкова акъл имаш/
+1
 
 
Това с проверката ми е доста интересно . Какво ли ще провери и констатира кмета . Като се има в предвид кой му беше учителя при застрояването на децките площадки по време на Чомаков , поне аз знам и съм очевидец на две такива а те са на Боримечка 13а и на Тракийски Юнак ми е ясно че ще се наложат глоби с което ще се разриши построяването на още два етажа отгоре .
+3
 
 
В града е обичайна практика да не спазват законовите разпоредби при строежите.Липсата на изискваното от закона отстояние най-редовно се нарушава,а надстрояването над одобрената по архитектурен план етажност с *параф* на някой си,взел пари,е обичайна практика в общината.А тези помияри,които надстроиха,са едни от мизерниците в бизнеса.Тежко и горко на хората от блока - вече шумът от заведението пряко ще влиза в жилищата им.Ама ако ставаше дума за някой общинар,да живее и да му дигат шум,къде ти.
0
 
 
Идат избори-трябва да се показава активност...
+3
 
 
Само в ориенталски и деградирали балкански държави кмет на половинмилионен град може да се занимава с.....дърво и храсти. В европейските градове от ранга на Пловдив кметовете са заети с привличане на инвестиции, насърчаване на проекти от ЕС, откриване на работни места, модернизиране на инфраструктурата и т.н. и т.н. Но може би техните глави не са направени от гореспоменатите растителни видове.
+2
 
 
кое е законно кое не го решава тоя който бута парите а ние кокошките мълчим... що недойде кмета на бул. Южен 54-56 да види колко кооперации построиха незаконно между блоковите пространства зад нашия блок... които ми спират слънцето :)
+3
 
 
Защо кметът не се поразходи пеш из мръсните ни улици ,да провери дали общината си върши работата по почистването на града?? Може би не е разбрал,че Пловдив е обявен на 1во място за най-МРЪСНИЯ град в ЕС .
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
България в еврозоната
Парламентарни избори 2024
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: