Кметът Тотев отговаря на читателите на Plovdiv24.bg (част 1)

Автор: Мария Морунова
Коментари (26)
15:45 / 08.06.2015
8104
Неотдавна Plovdiv24.bg даде възможност на своите читатели да зададат своите въпроси към кмета на Пловдив Иван Тотев. Причината - първият мандат на Тотев е към своя край и решихме да направим обобщаващо интервю, а темата да бъде Пловдив.
 
И вие зададохте въпросите си. Кога ще се оправи проблемът с паркирането в града, по-големите възлови кръстовища ще бъдат ли регулирани със светофари, кога ще се ремонтират големите булеварди в града, ще се разширяват ли улиците в "Южен", какво се случва с проектите за река Марица, ще се облагородява ли остров Адата... Това са само част от питанията ви.

Имахте и интересни предложения за иновации в града - защо не се направи метро в Пловдив или пък предложение за табели в "Синя зона", които да гарантират място за паркиране на домуващите.

Според процедурите на 30-милионния заем за ремонт на част от големите булеварди в града предстои ремонтът на "Коматевско шосе" и "Руски" да стартират през август месец. Общината е на финала на процедурата по избор на изпълнител за ремонта на бул. "Васил Априлов". За неправилното паркиране се прави всичко възможно да се преустанови или поне намали. Предстои да се гласуват и по-високи глоби за паркиране по тротоари и зелени площи, а първите "опарили се" ще са тези, които паркират по велоалеите.

Това са част от отговорите на кмета на въпросите ви. За да видите останалите, както и аргументацията им, изгледайте първата част от интервюто, което репортерът ни Мария Морунова взе специално за читателите на Plovdiv24.bg.


Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (26)

Още по темата (2):
10.06.2015 Кметът Тотев отговаря на читателите на Plovdiv24.bg (част 3)
09.06.2015 Кметът Тотев отговаря на читателите на Plovdiv24.bg (част 2)
Още новини от Новини от Пловдив:
Трети ден част от Гребната база в Пловдив е недостъпна заради авт...
Емблематична фигура за Пловдив стана почетен гражданин на града
Хиляди рози разцъфтяха по булевардите в Пловдив, кошници и саксии...
Студентка разработи симулация за предотвратяване на наводнения в ...
Облачно ще е времето днес в Пловдив
Променят маршрутите на три автобуса в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).