Казаха кои са петте най-атрактивни заведения в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
09:03 / 01.06.2018
41624
Експертна комисия, излъчена от Консултативния съвет по въпросите на туризма в община Пловдив, излъчи номинациите в категориите "Най-оригинално събитие в областта на туризма в Пловдив за 2017 г.“, "Най-
оригинален нов туристически продукт в Пловдив за 2017 г.“ и "Най-атрактивно заведение в Пловдив за 2017 г.“. До броени дни номинациите ще бъдат представени под формата на публична анкета, резултатите от която ще определят и финалните победители. Комисията излъчи и победителите в трите категории за "Най-добри резултати за хотелиерската индустрия в Пловдив за 2017 г.“, които ще бъдат обявени на официалната церемония по награждаване в Малката базилика през юли 2018 г.

Дотогава гражданите ще могат да гласуват за своя фаворит. За най-оригинално събитие борбата продължава да се води между емблематичното за Пловдив "Дефиле на младото вино" на Съвета по туризъм, "Международен фестивал "Балканска огърлица 2017“ на РЗК - Пловдив и 10-та Национална кулинарна купа на България, организирана от Българската асоциация на професионалните готвачи. За най-атрактивно заведение спечелилите номинации са: Уиски бар "The Whisky Library", ресторант "Торо Гранде", ресторант ''Сол и Пипер'', ресторант "Ноте ди Вино" и бирария "Йегерхоф". Най-оспорвана ще е надпреварата за нов туристически продукт, тъй като и двете номинирани предложения са изключително оригинални.

Миналогодишният победител в тази категория - "Дан Травел" ЕООД, участва в тазгодишното състезания с продуктът за фестивален туризъм OPERA & GOURMET TOUR 2017, който е компилация от фестивален и културно-исторически, винен и кулинарен туризъм, изцяло съсредоточен в Пловдив и региона. Продуктът "Пловдив и на 20 минути от него - култура, вино и свещени места" на ТА "Филипополис тур" ООД също е посветен на град Пловдив, като акцентира на неговия имидж на най-стар жив град в Европа и Европейска столица на културата за 2019 г. На официалната церемония трима от участниците в онлайн-гласуването ще спечелят чрез томбола билети за спектакъл, част от програмата на Opera Open 2018.

Виж коментарите (4)
Още новини от Новини от Пловдив:
Проверяват изба "Дядо Пламен" за фалшив алкохол
Свържете се с най-добрите професионалисти в Пловдив - Представяме...
Починала е пловдивчанката, чиято история разчувства мнозина
Млада двойка не хареса живота в Пловдив, осъществиха мечтата си з...
5 места в Пловдив без вода
1/4 от "Рогошко шосе" е почти готова, за повече няма пари


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).