Катастрофиралата жена: Брат, не викай КАТ, пила съм! Полицията: Пробата е отрицателна!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (42)
14:24 / 30.01.2014
30147
Пълна мистерия витае около катастрофата, която стана рано тази сутрин в Центъра на Пловдив. На водачката на форда е направена алкохолна проба, като тя е отрицателна. Тя обаче не е тествана за наркотици. Това заявиха от пловдивската полиция за Plovdiv24.bg по повод произшествието, за което ви съобщихме по-рано днес и при което 33-годишна пловдивчанка заби колата си в дърво на на кръстовището на улиците "Авксентий Велешки" и "Доктор Г.М. Димитров". 

Наш читател обаче изрази мнение в коментарите под статията, че именно той е оказал първа помощ на хората в автомобила и е извикал органите на реда, както и линейка. Ето какво написа той:

"МВР да проверят жената както трябва. Аз бях първият очевидец на катастрофата и аз викнах линейка и пожарна, и аз помогнах на жената и спътника й, от ромски произход между другото, да излязат от колата. Колата се блъсна челно и се обърна, беше застанала надясно, на врати.

Когато им помогнах да излязат, и двамата бяха в нетрезво състояние, защото миришеха доволно на алкохол, а жената според мен беше употребила и наркотици. Тя само ми повтаряше "брат, помогни ми да махна колата, не викай КАТ, защото ще ми вземат книжката, пила съм". Само това повтаряше.

И като разбра, че вече съм викнал, започна да се държи агресивно как съм можел да викна линейка и пожарна. Това е истината, така че моите уважения към МВР, но явно е станала някаква грешка".

Виж коментарите (42)

Още по темата (2):
30.01.2014 Свидетел: Катастрофиралата пловдивчанка беше много дрогирана
30.01.2014 Млада пловдивчанка заби колата си в дърво на ул. "Авксентий Велешки"
Още новини от Новини от Пловдив:
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки
Хиляди остават без вода в Пловдив и региона


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).