Катаджии свалиха табелите на "Фолксваген" след катастрофа с автобус в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
11:46 / 17.10.2017
7364
Двама нарушители на пътя са били задържани вчера в полицията. Към 15 часа на кръстовището между бул. "Пещерско шосе" и бул. "Копривщица" настъпила катастрофа с материални щети между автобус от градския транспорт и лек автомобил "Фолксваген". Пристигналите на място служители на сектор "Пътна полиция" установили, че 46-годишният шофьор на колата е с отнето свидетелство за правоуправление и връчена заповед за принудителна административна мярка по чл. 157 от ЗДвП. 

На мъжа е съставен акт и регистрационните табели на моторното превозно средство са свалени и иззети. Същата вечер, около 23 часа, в село Чалъкови за полицейска проверка бил спрян мотоциклет "Каджива" с 20-годишен местен водач. Освен че нямал свидетелство за правоуправление, младежът бил употребил алкохол - 1,55 промила. По случаите са образувани бързи производства.

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
Патрулка не спря на "Стоп", пострадаха полицайка и шофьорка
Отбелязаха 50 години от създаването на отделението по диализно ле...
След статия на Plovdiv24.bg премахнаха грозни и незаконни реклами...
Много грозна история с възрастна жена пред "Кауфланд"
Проверяват изба "Дядо Пламен" за фалшив алкохол
Свържете се с най-добрите професионалисти в Пловдив - Представяме...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).