Канят пловдивчани да посрещнат изгрева над града на 1-ви юли

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:41 / 20.06.2015
3470
С цел посрещането на зашеметяващия изгрев над Пловдив на 1-ви юли, екипът на Plovdiv Above е подготвил специално за Вас разтърсващо парти с пикантен line-up от водещите диджеи Momo Dobrev, Marto Gavraili, Christian Craken, Guerrero, Aleks Nikolov & Ill-Q, с подгрявящ сет подбран от диджеите Niko Galos, Roskoe и Dunkov, а студио "Our House" с радост ще изрисува желаещите със светещи в тъмното бои - за да направим вечерта още по-забележителна и незабравима!

Къде: Събитието ще се състои в частна вила на най-високата точка в с. Брестник, със спираща дъха панорамна гледка над цял Пловдив. Приказно украсената градина на вилата е готова да Ви посрещне под звездите и да Ви приюти под блещукащите корони на дърветата си.

Кога: Веселието започва в 18 ч. на 30 юни и ще продължи до обяд на следващия ден!

Вход: Броят на билетите е ограничен! Първите 50 билета ще са на специална цена от 20 лв., като редовната им цена е 25 лв. Билети, продадени на място в деня на събитието - по 35 лв.

В цената на билета Ви е включена неограничена консумация на Blue Grant's Whiskey.

Билетите могат да бъдат закупени в "Капана" - арт сърцето на прекрасния Пловдив, в една от следните локации:

- ул. "Христо Дюкмеджиев" 6 (Our House Studio)
- ул. "Евлоги Георгиев" 5А (Non Stop ReFresh). 

В деня на събитието билети ще се продават на входа на вилата.

Храна и напитки: Барът под звездите ще предложи на своите гости Blue Grant's Whiskey (безплатно), Somersby, коктейли, фрешове, бяло вино с плодове, минерална вода, и различни безалкохолни и енергийни напитки, както и приятен асортимент от свежи сандвичи.

Транспорт: До вилата можете да стигнете с кола (с предостатъчно места за паркиране) или с градски транспорт до центъра на с. Брестник.

Нашият експертен фотограф Атакан Узун ще запечата в безкрайността магическата вечер, като фотосите ще бъдат качени на страницата на Plovdiv Above и могат да бъдат лично изпратени след връзка с някого от екипа ни.

Внасянето на храна и напитки, фотоапарати, хладни и огнестрелни оръжия на територията на вилата не е разрешено. Охраната на събитието любезно ще провери за съответните предмети при влизане.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Тежко е състоянието на момченцето, което пострада при взрив на га...
255 жилищни, 3 административни и 102 други сгради са започнали да...
Дете е прието в болница в Пловдив с опасност за живота
Нагли циганчета стъжниха живота на пловдивчанка пред КАТ
Бивш общинар: Какво пречи Пловдив да е като Монпелие и да има без...
Пловдивчанка: Такива комплексари със спортни екипи и бръснати гла...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).