Кандидат за кмет на Пловдив осъмна като покойник!

Автор: Екатерина Трайкова
Коментари (2)
16:11 / 08.08.2019
22930
Преди десетина дни аязмо до параклис в жк. "Тракия“ осъмна с некролог, оплакващ смъртта на Георги Гюлеметов. Същият храм, построена с желанието и по идея на Георги Гюлеметов, осъмна, облепен с некролози, обявяващи фалшивата скръбна вест за смъртта му.

Строителният предприемач е жив и здрав, и не само не смята да преустановява ангажиментите си, но и има намерение да участва в местните избори за кмет на град Пловдив. Неотдавна той остро разкритикува работата и изпълнението по два големи строителни обекта под тепетата – площада пред Хуманитарната гимназия и ремонта на ул. "Отец Паисий“.

Репортер на Plovdiv24.bg потърси Гюлеметов, за да коментира случката. Ето какво сподели той пред нашата медия:

"За случая с некролозите разбрах от един от свещениците на аязмото и параклиса. Обади ми се, предварително ме подготви, и после ми изпрати снимката по мобилно приложение. Приех го изключително тежко. Най-тежко ми беше в първите два часа. Аз съм човек, който почти всичко е видял в живота, но от този акт ми стана изключително неприятно. Не съм се обръщал към полицията или разследващите органи. Телевизия излъчи репортаж за случая и предполагам, че би следвало отговорните институции да се самосезират и да предприемат действия, стига да искат. Лично аз не желая да подавам жалба в полицията.

Убеден съм, че тази вандалска проява е свързана с дейността, която развивам и позициите, които защитих неотдавна. На 26 юли, излъчиха предаване, в което говорих за паважа на два известни пловдивски обекта (б. а. - площада пред Хуманитарната гимназия и ул. "Отец Паисий“) , който трябва да бъде изцяло отремонтиран, като въпросния ремонт би струвал на община Пловдив 3 000 000 лв. без ДДС. Критиките, които имах по случая, предполагам, че са довели до това недопустимо посегателство.

Потвърждавам, ще се кандидатирам за кметския пост на предстоящите местни избори в града, и съвсем скоро ще дам старт на предизборната си кампания. "

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
Собственици на масиви: Изкупуват ни черешите по 8 лв., в Пловдив ...
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
6 дни улица в Стария град е затрупана от самосрутила се къща
Пловдивчанка напъха 20 000 лева в найлонова торба и ги пусна през...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).