Камери в пловдивски парк разкриха голяма лъжа, дамата си призна всичко

Автор: Мариана Панчева
Коментари (2)
17:05 / 07.07.2018
69056
Изненадващ резултат са дали проверката на камерите за видеонаблюдение в парк "Розариум" по повод грабеж в района, научи Plovdiv24.bg. 

Случаят е от края на май, когато от полицията съобщиха, че около 22,20 часа мъж е отнел мобилен телефон от 41-годишна жена, заплашвайки я с нож. В известието от МВР се казва още, че след посегателството извършителят се е оттеглил в неизвестна посока, придружаван от други трима мъже и жена. Тогава органите на реда решиха да се възползват от камерите за наблюдение в парка, а администрацията на район "Западен" съдейства моментално, за да се установи какво се е случило. Записите, обаче, не успели да потвърдят разказа на потърпевшата, която в крайна сметка признала, че никой не е крал телефона й, а го е изгубила и затова е съчинила историята си. 

В район "Западен" ефектът от видеонаблюдението е огромен, коментира за Plovdiv24.bg кметът на района Димитър Колев. Така например камера в парка в квартал "Прослав" запечатала издънката на младеж, който - докато разговаря с приятели, изведнъж става, замахва право към камерата и я чупи. Тук участниците са установени, щетите заплатени от родителите. 

"Стремим се и монтираме камери където е възможно, има ефект", обобщи Колев.

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).