Как да намалим разходите за ремонт и поддръжка

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
19:45 / 15.06.2018
3626
На всички ни се иска зачестилите аварии (срутване в тунели, повреди в ТЕЦ, в производствени предприятия и др) да намалеят. Голяма част от тях са вследствие на поражения, нанесени от корозията. Загубите от този процес в икономически и екологичен аспект възлизат на 3-4% от БВП на индустриализираните страни, а 30% (660 млр. долара) биха могли да бъдат спестени чрез прилагане на ефективни решения за контрол и защита. 

Нови технологии и методи за сигнализиране за евентуална повреда, както и за защита от корозия ще бъдат представени на провеждащия се за първи път в България Международен форум Corrosion Prevention Balkans, 28–29 юни 2018, Пловдив, хотел "Империал"

Събитието обединява конферентна и изложбена част. Участниците в конференцията ще се запознаят с водещи експерти от Австрия, Белгия, България, Великобритания, Германия, Гърция, Италия, Полша, Чехия и Хърватия, които ще споделят своя опит и знания. Ще се обсъждат важни теми, свързани с превенция от корозия в много отрасли: строителство, инфраструктура, водоснабдяване, машиностроене, химическа промишленост, петрол и газ, кораборемонтна дейност и редица други браншове.  

Програма   Регистрация за конференцията 

В изложбената част известни фирми ще представят технологии и продукти за предпазване от корозия, приложими в редица сектори на индустрията. 

Corrosion Prevention Balkans е отлична възможност за създаване на полезни контакти, намиране на решения за удължаване срока на експлоатация на съоръжения, инсталации, сгради и намаляване разходите по поддръжка.  

Полезни връзки:  Електронен бюлетин   

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Депутат от Пловдив напуска политиката: За да си ефективен трябва ...
Най-скъпите квартали в Пловдив, чиито цени надвишават 1 500 евро/...
Трети ден част от Гребната база в Пловдив е недостъпна заради авт...
Заплатата е 3000 лева, но няма желаещи: Училище в Пловдив единств...
Емблематична фигура за Пловдив стана почетен гражданин на града
Хиляди рози разцъфтяха по булевардите в Пловдив, кошници и саксии...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).