Известното английско шоу "Coach Trip" в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
10:39 / 31.08.2011
2171
На 26 септември 2011 г. британско топшоу "Coach trip" ще заснеме част от своя девети сезон есен 2011 г. в град Пловдив. Участниците във формата, които пътуват с автобус през Европа, ще изпитат своите умения в дисциплините художествена гимнастика и гребане. Техни учители ще са спортистите от пловдивските СКГ "Черпоков" и СКХГ "Тракия - Елит" с треньори Кирил Кирчев и Анастасия Генова.

Осъществяването на събитието е възможно благодарение на контактите на отдел "Маркетинг и реклама" към ОП "Туризъм" с изпълнителните продуценти на предаването. Експертите са осигурили и екскурзовод от АЕБ - клон Пловдив. Гидът ще придружава екипа на шоуто и ще разкаже за най-атрактивните туристически места и събития в града. Сутринта на 26 септември британците ще се отбият първо в туристическия информационен център на пл. Централен №1, където ще бъдат посрещнати с традиционна българска баница. След кратка разходка до Небет тепе екипът ще отпътува за Гребната база, за да се включи в шоуто по художествена гимнастика и гребане.

Инициативата на отдел "Маркетинг и реклама" към ОП "Туризъм" - Пловдив е част от рекламната кампания на предприятието, включваща и презентиране на възможностите за туризъм в Пловдив чрез чужди телевизионни медии.


Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
Блъснаха моторист на бул. "Свобода"
Популярен българин се появи на изненадващо място в Пловдив
Сигнал: Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупос...
Читателка: Европа ли? Не само ще ни се смеят, ами и ще ни изхвърл...
Ако на мястото на ухапването се появи червено петно колкото монет...
Нови арести в Пловдив!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).