Известен пловдивски ресторант доказа класата си за пореден път!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:00 / 22.04.2019
10254
Лазаровден се превърна в истински празник за децата от Комплекс за социални услуги "Олга Скобелева“ в Пловдив, които бяха специални гости на един от най-добрите пловдивски ресторанти. Организатор и домакин на благотворителното събитие бе ресторант Teencho's, който създаде неповторима празнична атмосфера за децата в неравностойно положение и им показа, че винаги ще има някой, който да ги накара да се почувстват специални.

Украсен с балони и много позитивизъм, ресторант Teencho's посрещна 30-те малчугани, които не скриха радостта си още при влизането. Изненадата им бе голяма и когато видяха DJ Dani, който ги очакваше лично за едно щуро парти. Освен агенцията на DJ Майли, участие в благотворителното събитие взе и Вилина Бонова (VB microblading and retouch), която направи щастието им пълно с боди арт рисунки и много весели моменти.

Сред децата имаше истински таланти в рисуването, пеенето и танците, но същински фурор направи шестгодишната Гери, която съвсем уверено грабна камерата на Plovdiv24.bg и направи няколко непринудени, но чудесни кадъра. Тя, както и всички други деца от КСУ "Олга Скобелева“ показаха прекрасно възпитание и увереност, като не пропуснаха да изкажат и благодарност към своите възпитатели и добри условия в дома.

Освен вкусен обяд, осигурен от ресторант Teencho's, всяко дете получи лакомства и личен подарък от другите двама благодетели на събитието Coca-Cola и Адвантис Ко (официален вносител на Friends Fun Wine за България). И така, с много настроение, музика и танци продължи денят, който несъмнено ще остави много радостни спомени от детството – такива, каквито заслужава всяко дете!

Ресторант Teencho's отваря врати през ноември 2017г. и от тогава не спира да изнендва любителите на добрата кухня с изискани и вкусни ястия. В ресторант Teencho's можете да се насладите на българска кухня на изключително достъпни цени, както и на различни нетрадиционни ястия. Освен с фюжън менюто си, ресторантът може да се похвали и с определени индийски блюда, които можете да откриете основно в обедното му меню. Ресторант Teencho's се намира на бул. "Цариградско шосе“ № 6 и е отворен за посетители от понеделник до събота, от 11:30 до 23:30 ч.

Заповядайте и се убедете лично защо всеки, посетил този ресторант, се превръща в негов редовен клиент!

Teencho's – вкусът пристрастява!

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Последна информация за разпространението на коклюш в Пловдив и ре...
БСП Пловдив: Социализмът означава безплатно образование и здравео...
Шофьор: Отнемане на книжките на всички, които смятат, че синият е...
Бляскава церемония събра известни особи в Пловдив
ОД МВР Пловдив предприема засилени мерки за сигурност
Пловдив показва на какво е способен


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).