ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Изроди тровят малки котенца с антифриз в Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:15 / 14.11.2016Коментари (23)10222
© Plovdiv24.bg
Архивна снимка
Изроди тровят системно малки котета с антифриз в пловдивския квартал "Кючук Париж". Животинчетата умирали в страшна агония, след като пиели вода от купичките си, алармираха хора от блок в района на ресторант "Шармант" в Пловдив.

Живеещите там от години се грижели за възрастна женска котка и нейните малки, както и за още няколко бездомни котета. От това лято до момента всички измрели в зверски мъки, малко след като пиели вода от купичките си. Хората, които се грижат за котетата, предполагат, че антифризът е бил наливан в купичките им с вода.

Така в началото на лятото изродът е отровил котешката майка. Двете й малки оцелели като по чудо, тъй като били изтровени и абсолютно всички котки около блока.

Само преди дни обаче едното от оцелелите на свой ред пило вода с антифриз и въпреки че било веднага заведено на ветеринар, не оцеляло. Единственото живо коте, което жена от блока в момента е приютила в избата си, три дни от шок стояло на мястото, където е издъхнало братчето му и не искало нито да се храни, нито да пие вода, разказва спасителката му пред Агенция "Монитор".

В момента приютилата го временно жена от блока иска да му намери постоянен или временен дом, за да може да спаси живота му. Ако някой иска да осинови оцелялото от зверствата коте, то може да се обади на редакционния телефон 0894 450 390.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ще пророня една сълзичка.Който иска да гледа животни да си ги вземи вкъщи пред блока няма място за купички.
+1
 
 
При Бай Тошо ги трепеха на тока и беше супер
+1
 
 
А ако ги бяха нахранили щяха да ги глобят и пак да ги изкарат виновни :D
+2
 
 
То да не замръзнат котенцата в този студ, мили хора са :D :D :D
-2
 
 
Това е толкова жестоко и нечестно ! Който има проблем с котките да се обърне към създадените организации за защита на животните, а не да ги убива по този зверски начин !!!
+2
 
 
Ok Съгласен съм че е гадно. Ми тези дето ги развъждат и ги хранят. Те не трябва ли да се глобяват. защото животно ,животно ама бели правят, и повръщат навсякаде.....да си ги вземат в апартаментите....
+1
 
 
А тея котета кад драскат капаците на колите тея кадето ги хранят 6то не плащат за пребоядисване.Или не си ги гледат в тях не е направил ло6о 4овека
-2
 
 
Зоополиция за тези изроди?Кога?Няма значение че е престъпление срещу животно,това пак си е убийство на невинно божие творение.Котки по улиците винаги е имало и ще има-ако имате проблем с тяхното развъждане вместо да ги трепете по-добре си ги земете в къщи си ги гледайте или най-добре занесете ги на кастрация и пак си пуснете хайванчетата на улицата.Какво ви пречат не мога да разбера?
+1
 
 
Генерала ще ги прати в Белене няма страшно
+2
 
 
Аз също не подкрепям убиването на животни, но не подкрепям и грижата за тях от стопани живеещи по блоковете. Защото всеки който иска може да си вземе котенце и да си го гледа вътре. На вън от тях само вреда, като аргументи мога да изкажа много. За хората по блоковете, не им правят доста неща впечатление понеже повечето като си влязат в апартамента и нищо друго не ги интересува, но хора като мен който живеят в къща, проблема е голям. Например докато детето ми беше малко, не можех да си оставя количката на двора, понеже съм намирал спяща котка вътре. Също така катерят се по асмата, оттам на тераса и вече 3-то канарче ми изяждат. Постоянно ровят в тревата за да облекчават нуждите си, за миризмата да не говорим и още куп други неща, за който повечето хора живеещи в блок няма да разберат. До преди години нямах проблеми с котките в двора защото имах Пит Бул и всяка котка си плащаше с цената на живота си влизането вътре.... Чакам само децата да поотраснат малко и пак ще си взема :)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: