Изненада за служителките на голяма шивашка компания в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
16:42 / 08.03.2017
17393
С гербери и пожелания за щастие и обич дамите от структурата на Жени ГЕРБ в Пловдив, сред които и кандидатите за народни представители Менда Стоянова и Боряна Узунова, поздравиха служителките на голяма шивашка компания в града с празника 8 март. 

"Имате щастието, че работите в едно добре уредено промишлено предприятие. Именно производството е пътят за трайното развитие на България. Поздравявам ви за труда, с който заслужено постигате високите си заплати, уважение и към вашия работодател, който ви ги дава на светло и плаща дължимите осигуровки, важни както за майчинството при младите, така и за бъдещите пенсии на по-възрастните." С тези думи Менда Стоянова се обърна към работничките, които я посрещнаха с аплодисменти. 

Тя припомни, че при двете правителства с министър-председател Бойко Борисов са извършени промени, които всеки сам може да види и оцени. Пловдив се превърна в индустриална столица, открити са над 140 нови предприятия с 15 хиляди работни места, а още около 70 000 души са заети в свързани с новите производства фирми.

"За да продължи да се развива всичко това, трябва да сме активни. Държавата не бива да се меси, а само да осигурява условията. Такава е политиката на ГЕРБ. Ние не обещаваме да раздаваме пари на калпак, а предлагаме реални решения, които чрез развитието на икономиката ще гарантират увеличение на всички доходи", посочи Менда Стоянова.

Кандидатът за народен представител Боряна Узунова отправи пожелание за спокойствие и усмивки.

"Вярвам, че ГЕРБ отново ще е първа политическа сила и екипът, който е доказал, че е най-добрият, ще надгради досегашните постижения и ще се справи с новите предизвикателства", сподели тя.

Към поздравленията се присъедини и ръководителят на структурата на Жени ГЕРБ в Пловдив д-р Валерия Славова, която от своя страна пожела на всички дами да са здрави, успешни, да се утвърждават всеки ден и да съчетават женствеността и силата. 

Фирмата работи вече близо 15 години, цялата й продукция се изнася в Германия. В нея се трудят близо 300 души, като заплатите на работниците са най-малко 900 до над 1800 лв.

"През последните години бизнес средата се подобри благодарение на новата инфраструктура, атрактивните данъци, по-бързото възстановяване на ДДС в срок до един месец, улесни се участието ни в европейски програми, дори наскоро спечелихме проект за иновации", призна управителят на фирмата Пламен Колев. 

Като основен проблем в момента той посочи липсата на достатъчно квалифицирани кадри и отправи препоръка към Менда Стоянова да се улеснят процедурите за привличане на бесарабски българи от Украйна.

"За да се случват и занапред хубавите неща за Пловдив, региона и цялата страна, на 26 март гласувайте за ГЕРБ с номер 11 в интегралната бюлетина", призоваха дамите.

Виж коментарите (3)

Още по темата (527):
18.08.2020 Портних обясни какво се е опитал да каже на президента
02.05.2018 Палавата депутатка на Марешки проговори за еротичните си снимки
05.04.2018 Тази е новата пловдивска депутатка
28.09.2017 Тази ли е новата пловдивска депутатка на Марешки?
28.09.2017 Чаровната пловдивска бизнесдама с емоционални думи за оставката си
28.09.2017 Бизнесдама от Пловдив хвърли оставка в парламента
Още новини от Новини от Пловдив:
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки
Хиляди остават без вода в Пловдив и региона


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).