Изгорелият бус на "Младежка" вече четвърти ден стои на мястото на инцидента

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
08:15 / 31.03.2012
4309
Изгорелият преди 4 дни микробус до Областната управа на Пловдив все още не е премахнат от мястото на инцидента, сигнализира на редакционната поща на Plovdiv24.bg наша читателка. Тя се възмущава от този факт, тъй като возилото, от което са останали само ламарини, е опасно. 

"Децата в квартала си играят в непосредствена близост до микробуса, от който се разнася ужасна воня на изгоряло", пише още жената. Тя е сигнализирала в кметството на "Централен" изгорелият товарен автомобил да бъде премахнат от улицата, но от там са й казали, че трябва да изпрати жалбата си по електронен път. 

"Може ли "под носа" на една от най-важните институции в този град да се случват такива неща?", пита резонно читателката ни.

Припомняме, че в сряда, 28 март, ви информирахме, че микробус "Форд Транзит", паркиран на ул. "Младежка" №6 в Пловдив, е изгорял. От пресцентъра на МВР тогава съобщиха, че няма пострадали. Сигналът е получен двадесет минути преди 4 часа на същия ден. Товарният автомобил е собственост на А.Г., а при направения оглед е било установено, че пламъците са причинени от късо съединение.

Този път от Plovdiv24.bg няма да сигнализираме отговорните органи, както правим обикновено. Оставяме те да се самосезират по случая!

Виж коментарите (8)
Още новини от Новини от Пловдив:
В Пловдив арестуваха продавачка на сергия
Лекари се борят в Пловдив за живота на блъснатото момиче
Пуснаха движението по ремонтираната част на "Рогошко шосе"
Малка община, граничеща с Пловдив, настигна София по строителство...
В Пловдив не се научихме да минаваме през кръгови кръстовища
Ето я листата на ГЕРБ-СДС за Пловдив област


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).