Издирва се водач на "Тойота", блъснал 13-годишно момче в Пловдив

Автор: Цвети Тончева
Коментари (6)
17:07 / 14.05.2021
9729
Издирва се водач на лек автомобил "Тойота", сив металик, блъснал 13-годишно момче и избягал от произшествието. За инцидента алармира майката на детето. За Plovdiv24.bg жената разказа, че на 10 май, между 18.45 и 19,00 часа, детето е пресичало на зелено на кръстовището на бул."България" и бул. "Васил Априлов", близо до ресторант "Хитър Петър". 

Шофьорът е правил завой надясно и е блъснал момчето. Той слязъл за малко, за да огледа бронята и само е попитал детето дали му има нещо, след което е запалил колата и е избягал. Младеж с куче е видял блъснатото момче и му е помогнал, като го е издърпал от платното, за да не го блъсне друга кола, тъй като трафикът там е натоварен.

Майката моли, ако някой е видял нещо, да се обади на телефон: 0988756530, или в Трето РУ в Пловдив. Твърди, че детето й е разстроено тези дни и не може да спи, въпреки че няма видими травми.

Припомняме, че преди броени дни на същото място стана друга катастрофа.

Самата майка е със счупен крак, след като е пострадала при ремонтите по Водния проект в "Кършияка" заради необезопасени стърчащи арматури.  


Виж коментарите (6)
Още новини от Новини от Пловдив:
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
Пловдивчанка напъха 20 000 лева в найлонова торба и ги пусна през...
Патрулка не спря на "Стоп", пострадаха полицайка и шофьорка
Отбелязаха 50 години от създаването на отделението по диализно ле...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).