Избират Принц и Принцеса на Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
08:00 / 12.05.2018
3877
Арт компания "Нови звезди“ ще проведе традиционния регионален конкурс "Принц и Принцеса на Пловдив“ 2018. Събитието се организира за шеста поредна година и е част от Националната верига "Принц и Принцеса на България“.   

Фестивалът "Принц и Принцеса на България“ е регистрирана марка на Арт компания "Нови звезди“ и е част от международната верига "Prince & Princess of the World". Постоянна тема на Фестивала вече 7 години е "Моя страна, моя България“. Той  подкрепя и кампанията против насилието над деца "Александра – Принцесата Ангел“.

Конкурсът ще се проведе по традиция в голямата зала на Военен клуб Пловдив. В него могат да участват момичета и момчета на възраст от 4 до 16 години. Това е конкурс за характери – той дава шанс на децата да покажат себе си, да открият своите качества, да получат самочувствие, да развият талантите си. И най-вече събитието се превръща в истински празник.

Желаещите да участват трябва да се явят на кастинг днес от 12.00 до 14.00 ч. в заведението CASA DE CUBA – бул. "Васил Априлов“ 118. Ако сте пропуснали кастинга, свържете се с организаторите. Конкурсът ще се проведе на 18 май от 18.00 ч. във Военен клуб Пловдив. 

Одобрените участници ще се представят в деня на конкурса в няколко тура, като един от тях е за таланти. Подаръци ще има за всички, а победителите и носителите на специални призове ще спечелят правото да представят Пловдив на шестия ежегоден Национален фестивал "Принц и Принцеса на България“ 2018. Националният Финал ще бъде от 2 до 5 юни в курортен комплекс "Албена“. Най-изявените деца имат шанс да получат и директни покани за участие в международни конкурси и фестивали. Най-атрактивният от тях е Световния шампионат на изпълнителските изкуства в Холивуд, на който Арт компания "Нови звезди“ е официален представител за България. 

Другите регионални конкурси и конкурси през тази година се провеждат в София,  Плевен, Велико Търново, Дупница, Белово и др. За градовете, в които няма да се проведе регионален кръг е обявен национален кастинг, който ще класира одобрените участници директно на Финала. Желаещите могат също така да се явят в някои от обявените градове.

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).