Иван от Пловдив остана без ръка заради катастрофа, да му помогнем!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:27 / 04.03.2015
3628
Иван Божилов от Пловдив губи ръката си при автомобилна катастрофа в началото на миналата година. Той мечтае да има модерна протеза, за да продължи да живее пълноценно. 

Колеги на Иван от Европейския колеж по икономика и управление организираха поредица от благотворителни инициативи, за да му помогнат.

Плеймейтката Златка Димитрова също се включи с поредица от акции в града под тепетата. Последното е благотворителен базар за мартеници.

Златка Димитрова и приятелката й Меги организират различни благотворителни събития, за да помогнат на Иван да набере нужната сума за протеза - 80 хил. лв. До момента са събрани едва 16 хил.

Семейството на Иван Божилов не може да събере нужната сума за протеза, затова всички се надяват на хора с добри сърца, които да помогнат на младото момче.

Предстои организирането на още благотворителни инициативи в подкрепа на Иван, заяви Златка Димитрова. Тя призова хората да помогнат с колкото могат, както и да споделят призивите за благотворителност.

BG85TTBB94005526713827, СОСИЕТЕ ЖЕНЕРАЛ ЕКСПЕРСБАНК



Източник: ТВ7

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).