Искаме оставка на опасните за пловдивчани чиновници! Веднага!

Автор: Георги Кирилов
Коментари (3)
16:31 / 16.03.2020
12492
Доскоро управлението на тотално компрометирания и некомпетентен кмет на Пловдив Здравко Димитров и "екипа му" бе опасно за бъдещото развитие и финансите на Пловдив.

В момента кликата, която по неведоми политически пътища се настани в общината, застрашава напълно реално живота на пловдивчани по време на извънредно положение заради епидемията от коронавирус.

Още вчера предупредихме за готвеното безумие, че празничният график на автобусите е опасен за хората и обслужва само интересите на частните превозвачи.

Въпреки апела и предупреждението ни, неработещата общинска власт очаквано не реагира. Дали защото не иска да служи на гражданите, а предпочита да брани интереса на превозвачите, или защото става въпрос за тотално некомпетентни чиновници, неспособни дори на елементарни действия, вече няма никакво значение.

Сегашната пловдивска власт е опасна за живота и здравето на пловдивчани. Призоваваме виновниците за разпространението на заразата в пловдивския масов градски транспорт днес да подадат оставка! Веднага, още днес!

Въпреки че след нашите публикации управляващите все пак се вразумиха до известна степен, обявявайки, че в пиковите часове броят на автобусите ще бъде увеличен. Дано не се окаже само, че позакъснелите мерки са неадекватни и ненавременни. От Общината дори обявиха по-рано днес, че не е имало струпване на хора по спирки и автобуси. Наша читателка обаче доказа друго, и то със снимка, която е направена в автобус по линия номер 24 днес сутринта! Кого се опитвате да лъжете в днешния свят на информационни технологии, господа общинари?

Оставка! Веднага!

Виж коментарите (3)

Още по темата (17024):
09.04.2024 Лекар: Ако една майка откаже имунизация – това значи 4000 деца с възможност да се разболеят от коклюш
09.04.2024 Доц. Атанас Мангъров: Ваксините, които са в Националния имунизационен календар, да бъдат правени
08.04.2024 Проф. Ива Христова разясни за коклюша и стремглавото му разпространение
08.04.2024 Съдът оправда Костадин Костадинов
08.04.2024 Д-р Бацелова: Първите симптоми са като при лека настинка! Никакво
самолечение!
08.04.2024 Костадин Костадинов се изправя пред съда заради COVID-19
Още новини от Новини от Пловдив:
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).