Ирония: Пловдив "мези" и месец след фестивала

Автор: Васил Динев
Коментари (0)
09:42 / 12.07.2019
3713
Ирония: Пловдив "мези" и месец след фестивала - така читател на Plovdiv24.bg озаглави сигнала си, изпратен до нашата медия. Даваме му думата сега: "Здравейте, скъпа редакция. Пиша Ви, защото Вашата гласност решава по-бързо проблема, отколкото институциите. Те само си прехвърлят топката и знаят да казват "Добре"!

Реших да се обърна към Вас относно несвършена вероятно от някого работа! Все още по пловдивските улици и булеварди стоят плакатите на фестивала "Пловдив мези 5-9 юни"! Вече сме юли, ако някой най-търпеливо "изчаква" месец, е той вече измина! Изпращам Ви снимки от бул. "Никола Вапцаров" в кв. "Кючук Париж", като се извинявам за лошото качество, но са направени по време на движение от автобус.

Реших да повдигна въпроса, тъй като скоро просто ще се наложи само да сменят плакатите с новото издание! Колкото и иронично да звучи, всичко тук е факт, че отпуските не само са започнали, но май не са и свършвали!

Благодаря Ви предварително за публикуваната новина и все пак някой "искрено да се трогне" и да премахне плакатите в целия град, защото не са на едно или две места!"

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Тежко е състоянието на момченцето, което пострада при взрив на га...
255 жилищни, 3 административни и 102 други сгради са започнали да...
Дете е прието в болница в Пловдив с опасност за живота
Нагли циганчета стъжниха живота на пловдивчанка пред КАТ
Бивш общинар: Какво пречи Пловдив да е като Монпелие и да има без...
Пловдивчанка: Такива комплексари със спортни екипи и бръснати гла...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).