Интересно благотворително състезание ще се проведе в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:18 / 09.12.2016
3593
Благотворително събитие ще се проведе в Пловдив тази неделя. Ето какво казват организаторите:

Скъпи студенти и гости на града, почти дойде краят на тази година, а всички ние се подготвяме за коледните празници и за така дълго чакана ваканция. Точно затова сега е точното време да се настроим на коледна вълна и да отворим своите сърце и душа към щедростта. 

Бихме искали да Ви поканим да се включите в организираното от нас събитие, наречено "Get Lost in Plovdiv", което ще се проведе на 11 декември с начален час - 12:00 часа, пред фонтана на хотел "Тримонциум". 

Това е събитие, на което всеки е поканен и може да участва. Представлява съперничество между отбори от по 5 човека, които по интерактивен начин ще премерят своите знания за интересни кътчета около Пловдив, като по този начин забравят за скучното ежедневие. 

В края на надпреварата най-добрите отбори ще спечелят специални награди. Изненадите ще са повече от приятни, затова не чакайте до последния момент, а се запишете за участие. Таксата участие е 5 лева ( 25 лв за отбор от 5 човека). 

Всички приходи от събитието ще бъдат дарени за социална каузa, тази година избрахме да дарим събраните средства на детската онкология към УМБАЛ "Свети Георги".

Очакваме Ви и нека най-добрият отбор победи.

Erasmus Student Network Plovdiv (ESN Plovdiv) e доброволческа студентска организация, която е част от най-голямата студентска доброволческа организация в Европа - ESN International. 

Работата на ЕСН Пловдив е да подобри социалната и практическа интеграция на интернационалните студенти. Организацията представя нуждите и правата на международните студенти на местно, национално и интернационално ниво. 

Да предоставя необходима информация за програмите за мобилност, стреми се да мотивира студентите да учат в чужбина (за семестър/година), допринася за подобряването и достъпността на студентската мобилност.

Целта е международните студенти да се докоснат до културните и социалните аспекти на България и Пловдив, извън академичния живот. За членовете на организацията ЕСН Пловдив това е една възможност за създаване на нови контакти с хора от много страни,развиване на меки умения, упражняване на език и опознаване на родината си същевременно.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Проверяват изба "Дядо Пламен" за фалшив алкохол
Свържете се с най-добрите професионалисти в Пловдив - Представяме...
Починала е пловдивчанката, чиято история разчувства мнозина
Млада двойка не хареса живота в Пловдив, осъществиха мечтата си з...
5 места в Пловдив без вода
1/4 от "Рогошко шосе" е почти готова, за повече няма пари


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).