Ина Филипова инициира среща за кандидатстването по проекти

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
10:12 / 16.07.2010
2164
По покана на кмета на район "Северен" Ина Филипова в заседателната сграда на кметството се проведе среща на представители на районните администрации в Пловдив във връзка с кандидатстването по проекти по Международен фонд "Козлодуй", научи Plovdiv24.bg. Разговорите бяха инициирани след посещението на районните кметове от ГЕРБ в Брюксел и срещите им с представители на комисии в Европейския парламент.

Филипова обясни, че усилията на всичките районни кметове трябва да се обединят, за да се изготвят общи проекти за спечелването на средства за саниране на общински сгради - училища и детски градини, тъй като много от тях няма нито сменена дограма, нито са санирани. На проведената в район "Северен" среща бе взето решение до две седмици да бъдат изготвени предварителни количествено-стойностни сметки и да бъдат поискани най-напред средства за енергийно обследване на сградите в различните райони. Предстоят нови разговори в тази връзка, допълни Ина Филипова.

Виж коментарите (1)

Още по темата (1):
28.06.2010 Районните кметове се връщат от Брюксел с обещания за милиони
Още новини от Новини от Пловдив:
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).